15 évesen lehet e-bankom?

Figyelt kérdés
Aki nem tudja mi az: Tulajdonképp egy internetes számla amire fogadhatok és amiről utalhatok pénzt online. Ha ez így nem helyes nyugodtan javítsátok ki!:)
2012. szept. 4. 21:06
 1/5 anonim ***** válasza:
71%
Bemész az OTP-be Anyukáddal igényelsz bankkártyát és kéred az OTP direkt szolgáltatást, és van bankkártyád amivel tudsz utalni.
2012. szept. 4. 21:16
 2/5 anonim ***** válasza:

Hát szerintem még 15 évesen nincs annyi pénzed, hogy SAJÁT BANKOD legyen :)

Komolyra fordítva, ha BANKSZÁMLÁT/BANKI FOLYÓSZÁMLÁT szeretnél, ennek természetesen nincs akadálya, be kell menned a bankba édesanyáddal - de akár édesapád is lehet-ld első válasz :) - bocs, nem gonoszkodni akarok, csak nehezen viselem, amikor a családi életben lenézik a férfiakat - és egyikőjük aláírása esetén lehet bankszámlád.

Sok sikert!

2012. szept. 4. 21:32
 3/5 anonim ***** válasza:

2. válaszolónak: kérdező nem azt akarta megtudni, hogy lehet e bankja, hanem, hogy lehet e e-bankja. :)

Kérdezőnek: a magyar bankoknál szülő jelenléte és beleegyezése melett tudsz nyitni bankszámlát, és ahhoz kérhetsz internetes hozzáférést. Azonban ez nem egy virtuális számla lesz, hanem egy valós számla, internetes hozzáféréssel. Remélem erre gondoltál.

2012. szept. 5. 09:37
 4/5 anonim ***** válasza:

3. válaszolónak :D A 2. válaszoló csak viccből írta :D

Amúgy igen lehet elektronikus bankszámlád kérdező.

Ha viszont valaki bankot szeretne magának, akkor készítsen be fölös 3-4 milliárdot, ebből 2 az alapítás, a többi a fiókvételhez és a fizetésekhez kell, meg még ki tudja mire :D

2012. szept. 5. 13:59
 5/5 A kérdező kommentje:
Nagyon köszi mindenkinek:D Igen erre gondoltam.:)Ráadásként már tudom azt is, hogy bank nyitáshoz fiatal vagyok és még pénzem sincs rá.:D
2012. szept. 5. 17:02

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!