Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Banki ügyek, kamat, hitel » 19 évesen ingyen igényelhetek...

19 évesen ingyen igényelhetek bankkártyát?

Figyelt kérdés
Ha igen, akkor hol, melyik banknál?
2012. aug. 20. 00:50
 1/5 anonim ***** válasza:
31%
otp Junior kártya 23 éves korodig ha jól tudom ingyenes (a számlanyitás biztosan ) de egyébként az otp egy nagy sz@r bank
2012. aug. 20. 01:04
 2/5 anonim válasza:
73%
OTP Junior 24 éves korig ingyenes. Tudom, mert kb 3 hete igényeltem és én is 19 vagyok.
2012. aug. 20. 01:29
 3/5 anonim ***** válasza:
57%

Ha nyitsz egy lakossági folyószámlát, akkor ahhoz kapsz kártyát is, szerintem bármelyik bankban. Ha vannak feltételek (pl. fizu oda menjen, stb.), azt ott kell megkérdezni. Szóval először egy szimpatikus bankot nézz ki, és ott mindent elmondanak.

Amúgy nem a kártya kerül pénzbe, hanem kezelési költséget szoktak havonta vagy évente vonni a számláról.

2012. aug. 20. 01:31
 4/5 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat. Igazából paypal-ra használnám, ebay egyéb. :D
2012. aug. 20. 12:28
 5/5 anonim ***** válasza:
72%

Én inkább az Erste, MKB vagy CIB diákszámláit ajánlanám.

Azokhoz kapsz MasterCard vagy Visa kártyát, azzal működni fog. (Ne Maestro-t!)

2012. aug. 20. 16:41

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!