Hogy van ez a dolog?

Figyelt kérdés

Az érdekelne, hogy miért nem kapok egy banknál sem áruhitelt? Min lehet elbukni?

Jelenlegi munkahelyemen 1éve vagyok, határozatlan szerződéssel, átlag 85-90ezres fizuval, és a bank nem fogadja el a hitelkérelmet egy 100ezres laptopra. Nem értem miért van ez. (eddig nem volt hitelem egy banknál sem, teljesen tiszta vagyok ilyen szempontból.)

2012. szept. 1. 13:36
 1/3 anonim válasza:
fő szempont az is hogy legyen vezetékes telefon, legyen bankszámlád, és vigyél számlakivonatot, ha ezek is megvoltak, akkor nem tudom mi lehetett.
2012. szept. 2. 10:10
 2/3 A kérdező kommentje:
Azt mondta az üzletbe a hölgy, hogy a telefon még nem baj ha nincs, de többi mind megvolt...
2012. szept. 2. 21:03
 3/3 anonim ***** válasza:

1-nek:nem kell vezetékes telefon,elég az előfizetéses mobil is,nekem ilyen van és kaptam áruhitelt,sőt van,hogy a kártyás mobilt is elfogadják,ha a neveden van.

Kell közüzemi számla,utolsó havi befizetett,szintén a nevedre kell,hogy szóljon vagy ha a szüleiddel laksz,akkor az ő nevükre,lényeg,hogy a lakcímkártyán akkor a címnek stimmelni kell,kérnek még bankszámla kivonatot is és esetleg munkáltatóit(nem jellemző).

Esetleg,ha a bankszála kivonatodon látják,hogy több számlát is átutalással fizetsz és mondjuk ez az összeg a hitellel együtt meghaladná a fizetésed 33%-át,nos akkor is esélyes,hogy elutasítják a hitelkérelmet.

2012. szept. 3. 12:11

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!