Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Banki ügyek, kamat, hitel » Véleményetek szerint megéri...

Véleményetek szerint megéri hitelt felvenni egyetemi tanulásra Amerikában egy 2 éves képzésre, ahol egy év 18. 000. 000 forint?

Figyelt kérdés
Azt tudni kell, hogy a statisztikák szerint, akik ezeken az egyetemeken végeznek, azok pályakezdőként 3-4 év alatt tudják visszaszerezni ezt a 39.000.000 forintot, vagyis egy évben kb. 12-15 milliót kereshetnék így.
2012. aug. 27. 01:04
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
Igen, de a lényeg a hitel. A két szép szemedért nem fognak neked 39 millió Ft hitelt adni.
2012. aug. 28. 08:08
 12/14 anonim ***** válasza:
Ja és azalatt a 2 év alatt is kell törleszteni.
2012. aug. 28. 08:09
 13/14 anonim ***** válasza:

Hogy minek szólok bele???

Az, hogy nem mélyültem el 100%-ig a témában, nem jelenti azt, hogy nem néztem utána. Angliában csináltam a másoddiplomám (közgazdász), mestert akartam csinálni USA-ban, de nekem anno 3 évvel ezelőtt azt a tájékoztatást adták, hogy a mesterképzés legalább 3 éves és ez nekem nem volt jó, mert csak 4 félévre kaptam volna 85%-os ösztöndíjat, a maradék egy évet pedig nem tudtam volna finanszírozni.

Nem hiszem, hogy azok az emberek leoltást érdemelnek, akik próbálnak neked segíteni.

2012. aug. 28. 09:59
 14/14 anonim ***** válasza:
Bár szerintem érdemes lehet megcsinálni mindenképpen, az esetleges tandíjfizetési lehetőségekről az adott egyetem tudhat többet. Lehet, hogy létezik az ilyen képzésekre adott speciális diákhitel.
2012. aug. 29. 13:37
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!