Be lehet még ezt az 50 font-ot átváltani HUF-re? Tetején II. Erzsébet látható.
próbáltam neked utánajárni a neten, sok mindent nem találtam.. Lejárt pénzek beváltásával a Magyar Nemzeti Bank foglalkozik, de hogy külföldi pénzt is beváltanak-e, arra nem nagyon találtam érdemleges infót. Én mindenesetre egy telefont megeresztenék a helyedben, esetleg egy e-mailt, ha ők nem is tudnak neked segíteni, valószínűnek tartom, hogy lesz infó arról, merre indulj tovább :)
elérhetőségek:
e-mail: penztar@mnb.hu
telefon: 428-2650
1. A képen látható érme nem 50 font, hanem 50 penny. (= fél font) Ez jó esetben is maximum 180 forintot ér.
2. Tudtommal ez az érme forgalomban van.
3. Fémpénzt nem váltanak a valutások, csak papírpénzt. (illetve esetenként a legalább 1, de kerek eurós, fontos címleteket)
Szóval javaslom neked, hogy add oda egy ismerősnek, aki utazik külföldre és kérd el tőle a forintos megfelelőjét. Máshogy nem fogsz tudni megszabadulni tőle.
A képet nekem nem nyitja meg, de ha a régi tipusu papírpénzről van szó akkor csak bizonyos bankok váltják be Angliában, fizetni nem lehet vele.
Amúgy mindegyik pénzen Erzsébet van:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!