Nem értem! Most akkor a bankok miért ilyen telhetetlenek, hogy az adósra hárítanak minden költséget, ami őket terhelne? Nincs elég hasznuk?
Tényleg nem tudom a választ, nem értek hozzá. Én azt látom, és hallom, hogy minden évben milliárdos tiszta haszonnal zárnak. Akkor miért nem segítenek egy kicsit? Az nem haszon, ha tudja szerencsétlen adós még vagy 30 évig fizetni a kölcsönt a kamataival együtt?
Lehet, hogy butaságot kérdeztem, de nekem ilyen képem van erről az egészről. Tudja valaki a választ?
ez engem is elszomorít, a törvényhozóinkat azért bízzuk meg a feladattal,hogy a nép előbbre jutásán dolgozzanak ne pedig a saját és csatlósaik zsebét tömjék.
Te milyen marhaságról beszélsz?
Ez csak a csokimázt a sz.aron, mert valamit a történelemkönyvekbe is írni kell...
Minden a pénzról szól!! A politika is, az egészségügy is a bankszféra is, a foglalkoztatás is és az oktatás is!!
Az iskolálknak sem az az érdeke hogy neked minnél szinvonalasabb és jobb végzettséged legyen, az az érdekuk hogy minnél többször megbukj vagy minnél több tanulójuk leygen mert akkor annál több támogatást kapnak az államtól stb stb stb...
Ja és el ne hidd már hogy te valakit is megbízol a szavazatoddal évente 500-600 választási csalás van országos szinten a minisztériumoktól a polgármesteri hivatalokig...
Tesznek nagy ívben a szavazatodra, kapitalizmus van!!
Akinek van pénze jöjjön elöre akinek nincs meg menjen a legelöre!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!