Felvett hitelből mennek el nyaralni, luxusautót vesznek, és vagánykodnak, hogy mennyire gazdagok. Nem egy emberről beszélek, hanem Magyarország lakosságának igen nagy hányadáról. Mi a véleményetek erről?
előzőhöz..
persze ha ezt magánszemély teszi, nemúgy, mint a pl. a (Pro..d.nt), akkor az uzsora, adósrabszolgaság stb. A válságot mesterségesen szították a pénzügyi guruk, hiszen ha esnek a részvények ötödére, olcsón megveszik, pár hónap és visszaáll minden - 500%-os haszon, a kisember meg szokás szerint megsz.vja!!
Teljesen igazad van, nagyon jók a meglátásaid!
Amikor igényelték a hitelt, akkor nyeglén megkérdezték, mi köze a banknak ahhoz, hogy van-e munkabére? Ha nem fizet, vegyék el a házát! Most, amikor tényleg nem fizet, és a bank behajt, akkor pedig háborognak!
Mindenkinek 30-40 milliós lakóparki lakás kellett, önerő nuku, vagy csak minimális! Miért nem volt jó a lakótelepi 15 milliós? Annak a részleteit tudná most fizetni!
Senkit nem kényszerítettek a kölcsönfelvételre! Érdekes, én tudom fizetni a részletemet, azért mert nem nyújtózkodtam a takarómon túl!
Ez igy van!!
És engem a legjobban az dühit, ha fullos kocsit vesz meg hitelből. Ne hitelből legyen már valaki nagy ember. A fullos kocsi azok ismérve volt, akik igazán gazdagok. Haggyuk már meg nekik ezt a kiváltságot. nem minden arany, ami fénylik....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!