Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Banki ügyek, kamat, hitel » Felvett hitelből mennek el...

Felvett hitelből mennek el nyaralni, luxusautót vesznek, és vagánykodnak, hogy mennyire gazdagok. Nem egy emberről beszélek, hanem Magyarország lakosságának igen nagy hányadáról. Mi a véleményetek erről?

Figyelt kérdés
Azt számoltam, hogy az autók nagy része mind luxusautó, medence van a háznál, holott mondjuk a háziak gyárban dolgoznak. Költik a pénzt ezerrel, és a szegény ember, aki gürcöl, és nem vesz fel hitelt, az meg csak les, és vágyakozik luxus autó, meg luxus házra. Van ilyen ismerősötök? Egyáltalán mi a véleményetek erről a jelenségről? A státuszszimbólum mai helyzetéről kis hazánkban?
2009. júl. 23. 16:10
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:

előzőhöz..

persze ha ezt magánszemély teszi, nemúgy, mint a pl. a (Pro..d.nt), akkor az uzsora, adósrabszolgaság stb. A válságot mesterségesen szították a pénzügyi guruk, hiszen ha esnek a részvények ötödére, olcsón megveszik, pár hónap és visszaáll minden - 500%-os haszon, a kisember meg szokás szerint megsz.vja!!

2009. júl. 24. 21:52
 12/16 anonim ***** válasza:
Bakker! Én is gondolkoztam ezen! Egy hitelem van, de ettől is fosok! Némelyik ember felelőtlenűl hitelből hitelbe, több hitel egyszerre.... lehet, hogy ők teszik jól?
2009. júl. 28. 13:48
 13/16 anonim ***** válasza:

Teljesen igazad van, nagyon jók a meglátásaid!

Amikor igényelték a hitelt, akkor nyeglén megkérdezték, mi köze a banknak ahhoz, hogy van-e munkabére? Ha nem fizet, vegyék el a házát! Most, amikor tényleg nem fizet, és a bank behajt, akkor pedig háborognak!

Mindenkinek 30-40 milliós lakóparki lakás kellett, önerő nuku, vagy csak minimális! Miért nem volt jó a lakótelepi 15 milliós? Annak a részleteit tudná most fizetni!

Senkit nem kényszerítettek a kölcsönfelvételre! Érdekes, én tudom fizetni a részletemet, azért mert nem nyújtózkodtam a takarómon túl!

2009. aug. 10. 21:37
 14/16 A kérdező kommentje:

Ez igy van!!

És engem a legjobban az dühit, ha fullos kocsit vesz meg hitelből. Ne hitelből legyen már valaki nagy ember. A fullos kocsi azok ismérve volt, akik igazán gazdagok. Haggyuk már meg nekik ezt a kiváltságot. nem minden arany, ami fénylik....

2009. aug. 11. 08:43
 15/16 anonim ***** válasza:
100%
Az is jó amikor forumokon eleve úgy teszik fel a kérdést, hogy BAR listásként kaphat-e hitelt..... Könyörgöm mire??? Utána meg sír, hogy nem tudja fizetni!
2009. aug. 18. 15:21
 16/16 anonim ***** válasza:
79%
Ezek az emberek nem az intelligenciájukról híresek. Csak a buta emberek akarnak flancolni és felvágni. Aztán pedig majd sírás lesz a vége. Engem lenéznek, mert egy régi Renault kocsival furikázom és nem BMW-vel, szóval csórónak számítok. Azért is, mert titkolom az anyagi helyzetem, ami nagyon is jó, csak simán nem tartom szükségesnek másoknak ezt mutogatni. Szívesebben dicsekszem pl. diplomával, vagy valami értelem által elért céllal. :) 21/N.
2012. aug. 8. 19:16
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!