Megteheti a bank, hogy úgy megemeli a hiteleimet, hogy még nekem kell plussz pénzt ráutalnom a keresetemen felül, hogy le tudják vonni azokat?
Nem tudom, hogy jó lesz-e, majd bemegyek és megkérdezem, hogy mire számíthatok! Óóóh, nem is mondok már inkább jelzőt ezekre a "szegény" bankokra!!!! Amúgy itt olvastam arról, amit írtál: [link]
Voltam én bent a banknál ezt megkérdezni, de azt mondták, hogy még most folynak a tárgyalások, legyek már türelemmel és igérik, mindenkinek könnyebb lesz! Na, arra kíváncsi leszek!
Köszi a válaszod!
Max. a törvényes fizetésed 50%-át vonhatják le, ez a plafon, de előbb követeléskezelő cégnek adják át, személyi kölcsönnél ingő foglalás, majd ha ez nem elég, akkor jön a fizi letiltás. Február óta nem tudom fizetni a hiteleinet, de eddig mág csak telefonon zaklatnak, meg levelezgetnek
A jelzáloghitel az más tészta
A törlesztőrészleteket megemelheti (árfolyamváltozás, kamatváltozás), benne van a szerződésben.
Ha nem fizetsz, joga van felmondani a kölcsönt, és bahajtani/behajtatni.
A számládon levő pénzt leemelheti, az nem a fizetésedből való letiltásnak számít.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!