A provident csak kihasználja a tudatlanságot?
Figyelt kérdés
Szerintem nagyon durva, hogy a felvett minimális összeg 2-3 szorosát kell visszafizetni. Akinek tényleg 30000 ft-ra van szüksége, az hogy fog visszaadni 90000-et? A kérdésem az, hogy a Provident konkrétan arra épít, hogy az emberek nem tudják mi az a THM (ezért nem fél még a reklámokban is megemlíteni) és iszonyúan erkölcstelen módon még jobban tönkretesz embereket, vagy lehet olyan helyzet, amikor megéri ilyen gyorskölcsönöket felvenni? Olvastam, hogy elvileg nem, de gyakorlatban bárkinek adnak hitelt. Nem lehet egy ilyen céget valahogy betiltani?2009. júl. 21. 23:32
11/11 anonim válasza:
Nem használja ki a tudatlanságot...Inkább a tudatlanság az ami a rossz hírét kelti a providentnek.
Ugyanis náluk csak az otthoni szolgáltatás kerül sokba azt meg nem kötelező igényelni.
A hitele egyáltalán nem uzsora.csak sok tudatlan azt harsogja..
Én 100 ezer forintot vettem fel tőlük és 113 ezret fizettem vissza.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!