Hogyan tudok PayPal online számlára pénzt küldeni a K&H bankkártyámról?
ennyi adatot adtak meg a PayPal oldalon:
Beneficiary name
BofA re: PAYPAL PTE LTD
Bank
Unicredit Bank Hungary Zrt., Budapest
Bankszámlaszám
xxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx (ez megvan adva csak nem irom ki)
Transfer ID
ABABABABABABA(ezt sem irtam ki)
This unique ID ensures that your funds are transferred to your PayPal account. Include the ID in the Notes or Memo section on the transfer form (your bank may use a different name for the section).
tehát akkor hogy tudom elküldeni, mit kell a bankba mondani vagy ez hogy működik?
NEM KELL feltölteni a PayPal számládra pénzt!!!...
Ha beregisztráltad a bankkártyádat a PayPal-fiókodban, akkor vásárláskor automatikusan a bankkártyádról (vagyis a bankszámládról!) vonják majd le az aktuális összeget, az aznapi árfolyamon...
A PayPal fiókodban csak akkor parkolódik pénz, ha neked küldött valaki valamennyit (pl. eladtál valamit az Ebay-en), ezt majd ki kell utalnod a bankszámládra...
Regisztráld be a bankkártyádat és tanácsos a bankszámládat is regisztrálni... Más teendőd nincs!...
próbáltam de nem tudom beregisztrálni...
trambulin diák számlám van a K&H-nál, hiába írom be a bankkártyán található hosszú számsorozatot nem fogadja el
meg alatta a 3-4 jegyű kódot sem, de kezdjük ott nekem olyan nincs is a kártyán
nincs 3 jegyű kódod? na az hogy lehet?
Megfordítottad a kártyát? :) nekem is a másik oldalon van...
Nem minden kártyát hajlandó a PayPal hozzákötni a számládhoz. Meg kell kérdezni hogy az ami neked van, alkalmas-e.
A kártya aláírásmezőjénél van egy számsor, ha figyelmesen megnézed. Ennek az utolsó 3 jegyét kérik. A hivatalos neve egyébként CVC (MasterCard) vagy CVV (Visa). (Card Validation Code / Card Verification Value)
Valamit nem jól csinálsz!...
Itt van a részletes leírás :
-------------------------------------------
-------------------------------------------
Mindenképpen be kell regisztrálnod legalább egy bankkártyát és utána nem árt a hozzá tartozó bankszámlát is...
Ha valami nem érthető, akkor a weboldalon levő fórumban szívesen segítenek!... :-))
Hali!
Az átutalás ugyanúgy működik mint bármely más pénzküldés. Annyi a különbség, hogy megadod a az adatoknál a közlemény rovatban a saját Transfer ID-t.
Én a K&H webbankon keresztül szoktam. Érdemes egy kisebb összeggel letesztelni a folyamatot.
Annyi hátránya van a dolognak, hogy vásárlás előtt előre át kell küldeni a pénzt.
Én sem kapcsoltam hozzá a bankkártyámat. Az óvatosság az egyik dolog a világon amiből nem árt meg a sok. :-)
Remélem tudtam segíteni.
Paypalon keresztül küldtem pénzt a bankszámlamrol de rosszul írtam Be az email címet és visszatéritést kértem
a paypalon írja hogy viszateritve a számlára de a számlára nem jött semmi
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!