Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Banki ügyek, kamat, hitel » 19 éves vagyok munkahelyem...

19 éves vagyok munkahelyem még nincs, Létezik olyan hitel a Providenten kivűl ami ad hitelt az alábbi információknak tekintva?

Figyelt kérdés
19 éves vagyok munkahelyem még nincs , lenne egy munka Manchesterben de ahhoz hogy kitudjak menni szükségem lenne 100.000ft-ra , létezik olyan bank ami ad 100.000ft-ot úgy hogy nincs jövedelmem , de van jogosítványom a személyes adataim megvannak.Kérem pontos egyszerű válaszokat.

2012. aug. 1. 00:40
 1/7 anonim válasza:
Talán diákhitel,de nem vagyok benne biztos.Nem annyira értek az ilyen bankos dolgokhoz.
2012. aug. 1. 00:46
 2/7 anonim ***** válasza:

Az egyetlen amit így felvehetsz, a diákhitel, de ehhez be kell iratkoznod suliba.

Angliába folyamatosan van munkalehetőség, azt ajánlom keress alkalmi munkákat, és szedj össze elég pénzt mielőtt kimész. Sok minden közbejöhet. Ezen az oldalon viszont én is sok segítséget kaptam, ha gondolod olvasgass: [link]

2012. aug. 1. 01:44
 3/7 anonim ***** válasza:

Fontos, hogy MINDENKÉPP legyen annyi pénz nálad, hogy akár másnap hazautazhass, mert bármilyen vészhelyzet előfordulhat. tehát ezt az összeget is számold bele. (Készülj a legrosszabbra, számíts a legjobbra!)

Próbálj esetleg a barátaidtól kölcsönkérni, hátha összejön.

Ha lenne tíz olyan ismerősöd, aki egy tízezrest kölcsön tud adni, máris rendben vagy.

2012. aug. 10. 22:03
 4/7 A kérdező kommentje:
A legnagyobb probléma az , hogy nincs :/
2012. aug. 13. 21:19
 5/7 anonim ***** válasza:
Akkor először dolgozz itthon egy kicsit. Vállalj el akármilyen kuli munkát, csak kaparj össze ennyi pénzt. Szerintem azonban a százas kevés lesz, bár nem tudom, hogy milyen lesz a hely. Szállás, munka már tuti biztos, vannak-e ismerősöktől tapasztalatok, bla-bla. Gyakori, hogy egy magyar munkahely-közvetítő csaló, és lenyúlja a sápot, kint meg se meló se semmi, vagy iszonyatosak a körülmények. Drága a szállás, az utazás, a kaja. ha azt mondják, hogy nincs meló, akkor mit csinálsz? (Bocs, nem tudom, mennyire vagy tapasztalt a külföldi melóban.)
2012. aug. 14. 11:05
 6/7 A kérdező kommentje:
Tapasztalatlan vagyok ezen a téren. Köszönöm a válaszodat igazán meggondolandó amiket írtál .
2012. aug. 15. 12:28
 7/7 anonim ***** válasza:

Sajnos ez van. Nem elég egy munkahely-közvetítőnél jelentkezni, aztán örülni, ha valami munkát ajánlanak. Nulladik lépésnek mindig annak kell lenni, hogy az interneten a közvetítő (és később az ajánlott cég után is) nyomozni. Használd a google-t!

Volt már olyan eset is, hogy valakinek irodai munkát ajánlottak külföldön, és a végén szexrabszolga lett sokadmagával.

Ne hidd, hogy ott olyan könnyű munkát találni, és kolbászból van a kerítés! Fenét! Meg a munkavállalási engedélyek, stb. felől is érdeklődni kell a nagykövetségen. Általában a magyar tanulmányi papírokat nem fogadják el külföldön, ennek is meg van a módja. Sorolhatnám még.

Ja és még egy dolog, bár ez nem biztos, hogy rád is érvényes. én is és más, vállalkozó ismerősöm is tapasztalta, hogy a kezdő munkavállalóknak irreális elképzeléseik vannak a munkáról. Hogy nem is kell igazán dolgozni, csak felmarkolják a hatalmas lóvét, jogaikat tudják, de a kötelességeiket nem. ilyen hozzáállással, ha fel is vesznek valakit, egy pillanat alatt kirúgják.

Szóval a munkatapasztalatot és munkamorált először bátran tanuld meg itthon.

Egyébként sok országban pl. Angliában gyakran van, hogy nem is igazán szeretik a magyarokat.

2012. aug. 16. 08:54

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!