Hitelt, de hogyan?

Figyelt kérdés

Párom 20 éves és 23, van egy fél éves kislányunk és házat szeretnénk venni. Ki is néztünk egyet 1,6 millió az irányára. Lakáshitelben gondolkodom én, mert párom már a Fensushoz rohanna! A kérdésem, hogy melyik banknál lehetne ezt megoldani, mert:

- használt ház vásárlásáról lenne szó

- párom 6 órára van bejelentve, 70000 ft van a papíron nettónak, pedig havi átl. 150000-et haza hoz

- nem vagyunk bar listások

- fedezetünk nem lenne.

Hmmm...valaki???

2012. júl. 24. 21:28
 1/4 anonim ***** válasza:

A Fensust nagyon gyorsan felejtsétek el, az egy fogyasztói csoport.

Banknál próbálkozzatok, de kelleni fog önerő, és még több hivatalos kereset, mert a párod 70 ezre kevés lesz (a fekete pénz nem fogja a bankokat érdekelni)

Család nem tud segíteni?

2012. júl. 24. 21:48
 2/4 A kérdező kommentje:
Ha tudnánk mennyi önerőt kell lerakni persze, hogy összeszednénk! Tudom jól a 6 órás bejelentés igen gáz, kb öt hónapja könyörög a főnökének, hogy jelentse be nyolc órára, de semmi...nem tudom mihez kezdhetnénk...természetesen azt is tudom, hogy hiába ugyanattól a főnöktől van a fekete pénz, ez a bankokat nem igazán érdekli.
2012. júl. 24. 21:56
 3/4 Felülmúlhatatlan ***** válasza:
helyi önkormányzattól érdeklődjetek, hogy van-e vissza nem térítendő támogatásuk, vagy kamatmentes hitelük. sok helyen van. Ezt követően, ha kell még pénz, akkor a helyi takarékszövetkezetnél, majd OTP vagy FHB Banknál érdeklődj. Többi banknál nem megfelelő az ingatlanérték.
2012. júl. 26. 10:56
 4/4 anonim ***** válasza:

Meg kellene kerdezni a PH-ban, hogy van-e elso lakashoz jutasi tamogatas. Ez nekem 5 evvel ezelott 200.000 Ft volt, de lehet, hogy kisebb onkormanyzatoknal nincs ilyesmire keret...

Tovabba lehet, hogy a kicsi utan is kaphattok valamit.

2012. aug. 9. 18:18

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!