Otp junior mastercard-al lehet interneten fizetni, utalni?
Interneten szeretnék vmit venni, de még csak junior kártyám van. Azzal lehet interneten utalni?
Ha igen, akkor amikor belépek a fiókomba akkor van olyan, hogy:
Belföldi forinátutalás
és
7*24 órás otp bankkártyák közötti azonnal átutalás
e kettő közül melyikkel kell/érdemes?
köszi
Igen, lehet, természetesen.
Interneten FIZETNI az adott webshop oldalán keresztül tudsz. Ott meg kell adni az adataidat, meg a kártya adatait, és már veszik is le a pénzt.
UTALNI pedig az otp oldalán keresztül tudsz. Gondolom az utóbbi akkor van, ha OTP-ből OTP-be utalsz, de 7*24??? Az kicsit sok.
A belföldi forintátutalással csináld. Én is azt szoktam. Ezt a másikat sosem néztem még, fel se tűnt, hogy van ilyen. :D
(Kivéve persze, ha külföldre kell utalni, vagy nem forintot. :))
7*24 utalás tudtommal azonnali utalás, aminek több, mint ötezer forint a díja. Azzal semmiképpen se csináld.
Ha interneten keresztül utalsz, annak van díja. A legolcsóbb, ha rendszeres átutalási megbízással csinálod. Akkor 120 forint, utalásonként.
Mondjuk beállítod, hogy évente utalja az összeget, majd másnap lemondod.
Ha eseti utalással csinálod, akkor bankon belül a díja:
0,1% (126 Ft/1 260 Ft)
bakon kívül:
0,1% (210 Ft/3 560 Ft)
értsd: az utalt összeg 0,1%-a, de minimum a zárójelben lévő első összeg, maximum a második.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!