Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Banki ügyek, kamat, hitel » Kinek van itt CIBEZZ számlája?

Kinek van itt CIBEZZ számlája?

Figyelt kérdés

Én mostanában akarok ilyet csináltatni, de lenne egy kérdésem: mennyi az éves kártyadíj? Az oké, hogy az 1. évben ingyenes, de utána?

Elégedettek vagytok a szolgáltatással?

2009. júl. 15. 15:54
 1/6 anonim válasza:
84%

Nekem van ilyenem, de még csak idén lett, úgyhogy a további évekről nem tudok nyilatkozni, valószínűleg valahol fel van tüntetve.

Eddig meg vagyok vele elégedve, de ha lehet egy tanácsom, az internet hozzáférést tokennel kérd, mert sokkal biztonságosabb, mint a jelszavas (3-szor kellett feltöretni, mert valaki vagy szándékosan vagy véletlenül akart betörni - sikertelenül, így zárolta a rendszer -, mire meguntam, és kértem egy tokent), 50Ft-ot egy hónapban megér a pénzem biztonsága.

2009. júl. 15. 16:25
 2/6 anonim ***** válasza:

tegnap 16:25

Mi az a token?

2009. júl. 16. 08:39
 3/6 anonim ***** válasza:
A token egy kis eszköz, ami véletlenszerűen generál jelszót az internetes belépéshez.
2009. júl. 28. 17:17
 4/6 anonim ***** válasza:

A CIBezz kártya éves díja 490 Ft. (Az első évben ingyenes.)

És valóban érdemesebb tokennel kérni a netbankot. Akkor nem fogod a jelszód és a felhasználói neved elfelejteni!

2009. júl. 29. 23:53
 5/6 anonim válasza:
Ha kérek sms küldést a vásárlásokról ATM használtról annak mennyi a havidíja ill. SMS-ként hány forintot kell fizetnem?
2009. szept. 1. 21:38
 6/6 anonim ***** válasza:
Nekem már több, mint fél éve van, de eddig teljes mértékben elégedett vagyok. Minden funkcióját használom. Az smsekért 125 ft-ot szokott levonogatni, postai kpfelvétel viszont 500 ft, de elvileg bármely atm-ben havi 2x ingyenes (én még csak CIB-et próbáltam) Netbankom is van, sima jelszóval, eddig még semmi probléma nem merült fel. Bátram ajánlom!
2010. szept. 18. 10:06

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!