Nagy értékű külföldi bankjegyeket hol lehet Magyarországon beváltani kisebb címletekre? Lehet egyáltalán?
Figyelt kérdés
Dollárról eurórol és ausztrál dollárrol lenne szó
Hol váltják be kisebb címletekre? MNB?
2012. júl. 23. 19:00
1/3 anonim válasza:
Vegyél belőle forintot egyik nap, másnap menj el és vegyél belőle újra külföldi pénzt.
2/3 A kérdező kommentje:
ja és az átváltással elvesztem a 10%-át...
2012. júl. 24. 17:47
3/3 polarbeer válasza:
Euróról tudom biztosan, hogy lehet. Nálunk, Pápán, az áruházban még euró érme válogató is van, néha benézek, hátha tudok új 1-2-5 centeket venni az euró soromba.
Nagyobb bankokban dollárral is lehet ilyet játszani. A pápai nagy OTP-ben van egy külön "sarok", ahol pénzváltással foglalkoznak, de ott eurón, dolláron, svájci frankon, és horvát kunán kívül, ha jól tudom más valutát nem lehet váltogatni, csereberélni.
Üdv.: polarbeer
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!