Az autós, svájci frank alapú hitelekre is van, vagy lesz árfolyam gát?
Figyelt kérdés
vagy bármilyen könnyítés?2012. júl. 21. 20:49
2/21 tetro válasza:
De van könnyítés. Eladhatod az autót. Az autó luxus cikk, és mások adójából finanszírozni szerintem nem túl ésszerű dolog...
3/21 A kérdező kommentje:
Nagyon hosszan kéne ecsetelnem, hogy miért és mennyire vagy ostoba, de erre sem időm se energiám. Nézz egy kicsit önmagadba !
2012. júl. 22. 10:52
4/21 anonim válasza:
Romlott a helyzet, már csak 19%.. :/ A többiek elkényeztetett gyerekek még, aki hozzászoktak, hogy anyuéktól mindent megkapnak, és most a gondoskodó államtól várják a pénzt a cukorkára/bmxre/xboxra/autóra. Majd felnőnek... :)
5/21 anonim válasza:
nekiálltam forexezni, és buktam chf-en. Az állam engem nem akarna kárpótolni valahogy?!?
6/21 tetro válasza:
Tényleg nem igazán értem, miért vagyok ettől hülye. Nem értem miért kellene megmenteni valakit attól, hogy tudatosan kockázatot vállalt. Lakásnál is nehezen értem meg, de autó esetében teljesen nonszensz.
7/21 anonim válasza:
Talán ezért:
"Tényleg nem igazán értem"
"Nem értem miért"
"nehezen értem meg"
8/21 tetro válasza:
Elmagyaráznád akkor, miért kellene a közösségnek fizetnie, hogy mások autóval járjanak?
9/21 anonim válasza:
tetro, ugye nem vársz észérveket és magyarázatokat az ilyen agyi kapacitást felmutató válaszolóktól? Ne légy naív!
10/21 anonim válasza:
Olvasni se tudsz? Ki mondta, hogy kellene?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!