Otp-s vagyok, minden hónap 25. -e körül levonnak 3000 Ft-ot mi lehet ez?
csak most vettem észre hogy 5 hónapja húzzák lefele, és fogalmam sincs mi ez, tom fel kell hívni őket, de csak hétköznap lehet
"VÁSÁRLÁS KÁRTYÁVAL
4MOST 10,250EUR 299,3900 "
valaki nem tudja mi ez? gondolom vmi idióta előfizetés lehet vmelyik oldalon, amit biztosan nem tudatosan kértem... de kideríteni se tudom mi ez, max ha felhívom az otp-t de félek még akkor se. vagy le lehet tiltetni az iolyen levonásokat?
Igen, ez valami előfizetés lesz.
Ha nem tudod, hogy mi ez, akkor csak a kártya megszüntetésével lehet megszabadulni tőle.
azóta felhívtam egyébként igen junioros vok, és most töltöttem a 23-at, viszont ők se tudták mi ez, szóval meg kell szüntetnem:S
azért köszönöm a válaszokat:)
Ez kérlek szépen kártyás vásárlás, online (tehát kártyaadatok megadásával)
két lehetőség van:
- megadtad a kártyaadatokat és nem olvastad el a feltételeket---> rendszeres díjvonásba egyeztél bele
- lehet visszaélés is, de annak szerintem kicsi az esélye, mert akkor nem havonta vonogatnak ua. összeget, hanem rövid idő alatt addig vásárolnak, amíg van pénz a számlán :)
Háát 4most névre túl sok találat van, ráadásul teljesen különböző profilú cégek.
Kérdezd meg a bankodat, ők többet fognak tudni segíteni (azt látják, hogy mikor volt először ilyen levonás, illetve az elfogadóhelyről, aki von le, is többet látnak)
Ha más lehetőség nincsen, tiltasd le a kártyát, de az valszeg fizetős lesz ebben az esetben.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!