Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Banki ügyek, kamat, hitel » Most meg mi van az OTP Online...

Most meg mi van az OTP Online Bank-al?

Figyelt kérdés

A múltkor próbáltam átutalni egy összeget. Aztán 30 perc után meguntam a várakozást és frissítettem az oldalt. Kiderült hogy 2x küldte el arra a bankszámlára ugyanazt az összeget. Kicsit pipa voltam, de akkor nem számított.

Most meg ugyanaz van, hogy belépek az átutalásba és kifagy az egész. Win7-em van fireox böngészőt használok és ccleaner-t a tisztításra. A youtube 720p-s videókat simán le tudom játszani de épp ennél szarakszik, hát nem hiszem el...

Újraindítottam a gépet futtattam a CCleaner-t és ismét próbáltam belépni. Elsőre azt írta ki "Hibás adatokat adott meg" Aztán újra beírtam az adatokat és kidobott egy ilyen szöveget:

"A bejelentkezés során kommunikációs hiba történt.

Kérjük, ismételten jelentkezzen be!"

Most mi a f... van?

2012. júl. 18. 16:47
 1/2 anonim ***** válasza:
Nekem simán megy, valószínű nálad lesz a hiba, nézd meg, hogy a technikai feltételeknek megfelel-e a géped. A bankhoz teljesen más dolgok kellenek, mint a youtube videókhoz, ne abból indulj ki.
2012. júl. 18. 18:17
 2/2 datruth válasza:
nálam ugyanez wan arról meg hogy a gép nem felel meg annyit hogy pár órával ez elött beléptem most pedig ugyanezt a komunikációs sz@rt írja ki.
2016. okt. 27. 19:48

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!