Milyen jogon hívja fel a behajtó, bank az utcában lévő ismeretlent, hogy azonnali visszahívást kér, mert engem nem ért el mobilon?
Történetesen megbeszélésen voltam,telefon lenémítva. Erre a páromnak viszi a cetlit a lakcímemre egy utcabeli lakos,hogy náluk hagytak üzenetet?
Ezt még is milyen jogon csinálják???
Csak mert nem ez volt az első...
Gondolhatod,hogy meg is mondtam a magamét,köpni-nyelni nem tudott.
Hogy mennyi hitelem van és miért nem fizetem,az az én dolgom,nem a tiétek. Hogy nem tudják behajtani,az pedig a bankoké! :)
Aki pedig nem a kérdésre válaszol,az tehet egy szívességet... Micsoda emberiség...
10-es: így van, tele is sajtó zaklatás miatt indított perekkel:))
Nagyon tájékozott lehetsz a témában.
Azon kívül hogy megerősíted a kérdezőt abban hogy milyen f@sza dolog hogy nem fizeti a hitelét és tojik a megkeresésekre ( megjegyzem, addig örüljön, amíg a banktól keresik), elhiteted vele hogy mennyire jó arc hogy kib@szik a bankkal, akit majd úgyis beperelhet zaklatásért:DD
Kérdező: a te érdeked hogy vedd fel velük a kapcsolatot. Ha a körülményeid indokolják,van esélye hogy meg tudsz velük egyezni valamilyen könnyítésben. Ha végrehajtásra kerül az ügy, akkor a végrehajtás költségeit is rád terhelik ( és akkor már nem csak telefonon megy a "zaklatás").
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!