Ha student kártyám van, akkor be kell jelenteni, ha már nem tanulok?
Figyelt kérdés
Már 6 éve megvan a bankszámlám és a bankkártyám. Akkor STUDENT csomagot igényeltünk az MKB-nál. Most nézem a honlapon, ahol írja, hogy csak tanulóknak lehet ilyen kártyájuk. Most akkor nekem be kell menni és szólni nekik? Egyébként mit fognak csinálni? Átraknak? Mennyiben lesz az más?2012. jún. 28. 18:18
1/1 anonim válasza:
Áttesznek másik számlacsomagba. Meg van rá a szabály, hogy melyikbe, én nem tudom.
De ha az nem jó neked, te is választhatsz.
A kártya és a számlaszám marad a régi, nem változik.
Bejelented meg semmit nem kell, ugyanis csak hallgatóként nyithatsz olyat. Viszont hogy meddig vagy rá jogosult, életkortól függ, azt meg tudja a bank.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!