Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Banki ügyek, kamat, hitel » Mostanában igénybe vette...

Görög Judit kérdése:

Mostanában igénybe vette valaki a Fensus Kft szolgáltatásait? Kérnek előre pénzt?

Figyelt kérdés

2012. jún. 25. 12:41
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
Eszedbe ne jusson! Keress rájuk itt is, már kisregényeket olvashatsz róluk.
2012. jún. 25. 13:28
 2/12 anonim ***** válasza:
Nem értek egyet az előttem szólóval. Nem akarom reklámozni a céget, egy másik kérdésnél leírtam, de egyértelmű szerződés van, abban minden szerepel. Van regisztrációs díj és be kel lfizetni néhány részletet.
2012. jún. 27. 10:55
 3/12 anonim válasza:
van regisztrációs költség a csoportba való belépéshez, meg fizetni kell a részleteket, de később majd megkapod a pénzt. ahogyan a tájékoztatáson is elmondták, ez akkor jó, ha szükségünk van egy nagyobb összegre, de tudunk vele várni kicsit. például lakásfelújítás, hitelkiváltás esetében nagyon jól jöhet.
2012. jún. 27. 15:04
 4/12 anonim ***** válasza:
2012. jún. 29. 03:43
 5/12 anonim ***** válasza:

Vagy hallgassátok őket.

[link]

2012. jún. 29. 03:44
 6/12 anonim válasza:
Itt nincs sorsolás, és a pénzt is megkapod időben - egyik ismerősöm rendben, a másiknál volt egy nagyon apró csúszás, de azt hiszem ez teljesen belefér.
2012. júl. 3. 22:42
 7/12 anonim ***** válasza:
Jaj, vigyázz, nem szidtad őket, mindjárt valaki kitalálja, hogy az emberük vagy :) Nagyon komoly, hogy mindenki szidja az összes fogyasztói csoportos céget, mikor a szerződésben egyértelmű, miről van szó. Olyan ez, mintha minden cégkatalógust lecsalóznánk, mert páran hívogatnak és kamu számlákat küldenek közülük.
2012. júl. 4. 15:50
 8/12 anonim válasza:
Engem alapvetően eddig nem érdekelt a dolog, de ha pénzre lenne szükségem, az eddigi személyes ajánlások miatt én inkább hozzájuk mennék.
2012. júl. 8. 11:54
 9/12 anonim válasza:
na végre valahol nem csak szidják őket. nekem sincs rossz tapasztalatom, sőt mi pénzt is kaptunk, ezt bizonyítja az új konyha. várni kellett, de már az elején tájékoztattak róla, hogy nem azonnal jön a pénz.
2012. júl. 9. 19:36
 10/12 anonim válasza:
rákerestem a cég nevére, és nagyon meglepődtem ezeken a véleményeken. velünk nagyon korrekten viselkedtek, a szerződésben az volt, amit megbeszéltünk. sajnálom, ha másnak más benyomása volt, mi ismerős ajánlására vágtunk bele és nem bántuk meg.
2012. júl. 10. 18:56
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!