OTP-nél A -hitel tartozásom van,2008 óta. Megtalálnak?
Tavaly hívtak fel először ezzel kapcsolatban,(átadták az otp factoringnak) legutóbb pedig tegnap próbáltak. (de nem vettem fel.) A bejelentett lakcímemről visszamegy nekik minden levél "címzett ismeretlen/vagy ismeretlen helyre távozott". 2009óta egy pár hónapos megszakítással van bejelentett munkahelyem. Eddig még nem tiltottak le a fizetésemből. Még...
Nem azért nem fizetek mert nem akarok, hanem mert minimálbérből élek, és bérelek egy szobát..... Részletre sem tudnám sajnos. Segíteni nem tud senki. Elévülhet ez, valah? És ha visszamennek a levelek az számít valamit?
Az egyik havernak kb 12éve van otp a, és c hiteltartozása, és nem zargatják. Ez hogy lehet? Jelezném, hogy az én tartozásom, -a lakáshitelekhez képest-minimálisnak mondható. De nekem sajnos sok.. Valaki tudja, hogy hogyan lehet kikerülni ebből a szarból???
Ha a hivatalos, bejelentett lakcímedről mennek vissza a levelek, akkor bizony minden ilyen levél megszakítja az elévülést.
Mivel kis tartozás, így lehet hogy még pár évig jönnek a levelek, gyűlik a költség meg a kamat rá. Aztán lehet egyszer csak kiadják végrehajtásra, és nézhetsz.
mennyivel tartozol?
mert nekem vesztességként leírták.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!