Hogyan lehetne ebből kimászni?
Már lecsökkentették?
Nem tudtok a bankkal megállapodni abban hogy hagyják meg a keretet?
Volt olyan eset amikor valaki hasonló cipőben járt: volt ( a példa kedvéért) 100 ezer forintos hitelkerete, ennek feltétele volt a havi min. 50 ezer forintos jóváírás.
Az ügyfél bevétele "megcsappant", már csak havi 20 ezer érkezett a számlájára, de meg tudta oldani hogy miután az megérkezett, felvette, újra befizette, újra felvette, majd megint befizetett 10 ezret ( amit utána szintén felvett), így megvolt a havi 50 ezres jóváírása a hónapban ( igaz, több részletben), és a 20 ezret is fel tudta venni ( igaz, körülményesebben, de ez még mindig a jobbik eset volt számára).
Kérdezzétek meg a bankotokat, ez lehet- e megoldás számotokra is?
Ha nem, akkor próbáljatok meg pénzzé tenni amit csak lehet (akár interneten hirdetve), hogy legyen valami plusz bevételetek. A lakás eladását én csak végső esetre hagynám.
Egyébként az árfolyam- rögzítéssel nem tudtok élni?
Forinthitel.A gond itt inkább a váratlanul felmerült orvosi és gyógyszer kiadások.Sajnos krónikus betegségekről van szó....Támogatás rájuk meg nem sokat ér.....
Köszi, hogy te nem azt írtad minek vetted fel a hitelt, minek szültél stb.Ahogy a hasonló kérdéseket olvasgattam számítottam ilyen válaszokra is.
Ha forinthitel, akkor is kérdezzétek meg, milyen könnyítési lehetőségetek lenne - legalább átmenetileg. Pl: hitel átütemezése hosszabb futamidőre, kevesebb törlesztőrészlettel.
Ha ez nem járható út, próbáljatok meg egy másik banknál hitelt felvenni ennek ( és a folyószámlahitel) kiváltására, ha úgy jobban járnátok a havi törlesztőrészletekkel ( ha hitelképesek vagytok, persze).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!