Mi történik ha nem tudom fizetni az autóhitelt? Ha eladom én, a fennmaradó hitelösszegre lehet részletfizetést kérni? Egyáltalán hogyan lehet ebből kimászni a lehető legjobban?
Figyelt kérdés
2010. szept. 7. 14:36
1/5 anonim válasza:
Bocs hogy nem ezzel kapcsolatban írok, de nem láttad nemrég még a kérdésemet, mert úgy néz ki törölték a kis... Egy átverős cégről szerettem volna kérdezni. Gondolom figyeled a válaszokat és tudsz segíteni. köszi.
2/5 A kérdező kommentje:
Sajnos nem láttam ilyen kérdést...
2010. szept. 7. 14:57
3/5 anonim válasza:
Ha nem tudod fizetni, akkor előbb-utóbb a bank elveszi a kocsidat, KHR listára kerülsz, stb. Ezt próbáld mindenképpen elkerülni.
Sajnos a második lehetőség se járható, hiszen ha eladod az autót megszűnik a szerződésed, mivel nincs fedezet és rögtön ki kell fizetned a teljes tartozást.
Próbálj alkudozni a bankkal, hátha csökkenteni tudják a törlesztőrészleted, ez az egyik lehetőség. A másik, ha más úton megszerzed a kocsi ára és a hitel közötti különbséget és így eladod a kocsit. Szerintem ezzel jársz a legjobban.
4/5 anonim válasza:
Eladhatod hitelátvállalással is, ha találsz rá vevőt.
5/5 A kérdező kommentje:
Nem hiszem hogy találnék valakit, aki átvállalná!De meg lehet próbálni! Köszi
2010. szept. 7. 16:44
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!