Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Banki ügyek, kamat, hitel » Nagyon sok hitelünk van, a...

Nagyon sok hitelünk van, a férjemet elbocsájtották, ha bemegyek a bankba tényleg felfüggesztik a hitelemet 2 évre?

Figyelt kérdés

Nagyon felmentek a részleteink, és 2,5 hónapja kirúgták a férjem a válságra tekintettel. Azóta csak süllyedünk, de nagyon, tegnap hallottam hogy ha bemutatom a papírt, hogy megszünt a munkahelye akkor felfüggesztik a hitelt 2 évre.

Ebből mi igaz? Vagy mi a teendő ilyenkor?

2009. júl. 5. 09:20
 1/4 anonim ***** válasza:
100%
Erre én is kiváncsi vagyok!
2009. júl. 5. 10:27
 2/4 anonim ***** válasza:
94%

Menj be személyesen,

van megoldás.

2009. júl. 5. 10:47
 3/4 anonim ***** válasza:
100%
Ez téves információ. A bank nem jótékonysági intézmény. Maximum adnak 90 nap halasztást, ennyi a maximum.
2009. júl. 5. 11:31
 4/4 anonim ***** válasza:
100%

nem a hitelt függesztik fel, hanem a tőketörlesztést, azaz csak a kamatot és a kezelési költséget kell fizetned. (kb. a fele)

ezen felül, ha van hitelfedezeti védelmetek (ha volt annyi eszetek, hogy megkössétek) és a férjed a kedvezményezett, akkor meg kell nézni, hogy pontosan mi van benne, mert lehet, hogy a biztosító fizeti a teljes törlesztőrészletet.

2009. júl. 6. 12:07

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!