Kaphat hitelt ennyi pénzre?
Apum ,,asszisztálna" egy laptop vásárlásához.Igazából 130 ezer forint körül kap fizetést,de a munkáltatói igazolásban 68 ezret írt be a főnöke.Ugyanis ennyire van bejelentve.A többit zsebbe kapja.A többi dolog rendben van,6 éve dolgozik a munkahelyén.Ennyi bejelentett pénzre is kap áruhitelt? ,,Ő venné" de én fizetném a részleteket,mivel az enyém lenne a laptop.Én most mentem el dolgozni,mint pályakezdő...de ez lényegtelen.Fókuszáljunk a ,,problémára!
Várom az értelmes válaszokat.
Attól függ, melyik banknál igényeltek áruhitelt és az milyen feltételt köt ki minimum jövedelemként.
Ez így túl általános, hogy érdemben válaszolni lehessen.
Egyébként nem elképzelhetetlen, menjetek be a boltba,vagy telefonáljatok, és kérdezzétek meg, mi kell hozzá.
Ha a 10 % körüli vásárláskori önrészt is figyelembe vesszük, nálam az jött ki hogy egy bank (hárombetűs magyar) befogadja a hitelkérelmet. (budapesti átlagügyfél)
Érdemes elindítani, kicsi az esély hogy nem kapod meg a kért áruhitelt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!