Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Banki ügyek, kamat, hitel » Becsületes hitelügyintézőt...

Becsületes hitelügyintézőt tudtok Miskolcon ajánlani?

Figyelt kérdés

2012. jún. 12. 21:18
 1/6 Felülmúlhatatlan ***** válasza:

ezen az oldalon sajnos nem lehet ilyet ajánlani.

írd le, hogy milyen ügyben kérnél segítséget.

Milyen hitelt szeretnél?

2012. jún. 14. 23:54
 2/6 A kérdező kommentje:
ide az oldalra írjam le?
2012. jún. 15. 10:47
 3/6 Felülmúlhatatlan ***** válasza:

ez az oldal névtelen. nem tudom, hogy ki vagy, Te sem tudod én ki vagyok, amíg nem írok Neked egy privát üzenetet és abban meg nem írom az adataim...

szóval szerintem nyugodtan írd meg, mások is ezt teszik.

Nem írhatom Neked azt, hogy keress privát üzenetben, mert ebben az esetben letiltanák a válaszom, mert ez az oldal szabályival ellenkezne...

2012. jún. 16. 18:17
 4/6 A kérdező kommentje:
Házat szeretnénk vásárolni, de nincsen önerőnk:( , el kell költöznünk minél hamarabb. Pót ingatlant nem szeretnénk bevonni. kb ennyi
2012. jún. 16. 22:16
 5/6 Felülmúlhatatlan ***** válasza:

kötelező a 25% önerő. Attól függ, hogy Miskolcon hol vásárolnátok, a bank kérhet több önerőt is...

Bp-i lakás vétel működik 20-25% önerővel, de vidéki ház esetén a kért önerő több szokott lenni.

Most speciel van egy olyan hitelem, ahol az ügyfél vidéken vásárol 3millió ft-ért házat.

Ha a becslő felbecsüli 4,2-re, akkor megkapja a 3millió ft-ot hitelbe.

Ezt csak akkor lehet megcsinálni, ha a piaci ár alatt sikerül ingatlant vásárolnod.

Milyen összegű ingatlanban gondolkoztok?

2012. jún. 17. 14:49
 6/6 Felülmúlhatatlan ***** válasza:
megoldódott? csak mert nem írtál választ pár napja...
2012. jún. 22. 20:00

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!