5millió forintos hitelt hogyan tudnék felvenni állandó jövedelem nélkül?
Továbbra értem mi értelme lenne ennek. Többet dolgozni így is tudsz. Így most 40ezer az albérleted. Ha hitelt vennél fel akkor lenne mondjuk 60 a kamat, meg 20 a tőke törlesztés.
Ha hitelt veszel fel, akkor a tőkéd havi 20ezerrel csökken. Ha viszont albérletben maradsz, akkor havi 40ezret tudsz félretenni ugyanannyi pénzből, ami még kamatozik is valamennyit. Akkor miért akarsz hitelt felvenni?
Nem fog sikerülni sehol sem hitel felvenni úgy hogy nincs bejelentett munkaviszonyod (amit igazolni kell,hogy rendszeres banki átutalásod van)
A szüleid nem lehetnek adóstársak mert te hitelképtelen vagy. (akkor lehetne ha esélyes lennél a hitel felvételére)
A szüleid csak egy újabb hitelt vehetnének fel a saját nevükre, de csak akkor ha a jelenlegi hitel nem gátolja meg őket ebben.
Én értem hogy úgy gondolod,hogy inkább a banknak fizetnél havi 40 ezret,de legalább a saját lakásodban élsz, és nem albérletre dobsz ki ennyi pénzt.
De ez nem csak ennyi lenne. Fizetnél a banknak,és a lakásban továbbra is fizetni kell az egyéb költségeket.
Ha mindenáron kéne 5 millió akkor kérdezd meg pár rokont vagy jó barátot aki esetleg módosabb és tudna adni. Hátha ők segítenének.
(én is nemrég adtam kölcsön 4 milliót egy kedves barátomnak.Persze ügyvéd előtt írtunk egy szerződést.)
Feltételezve, hogy van bejelentett munkád és önerő nélkül is hitelezne a bank, havi 40 ezerrel törlesztve mégis mennyi időre kaphatnád meg azt a hitelt? 20-25 évre? Ennyi ideig eladósítanád magad a minigarzonért, amit azonnal le kellene cserélned, amint családot alapítasz?
Pontosan ez az a helyzet, ahol nem szabad felvenni a hitelt. Az albérletet bármikor felmondhatod, ha olyan helyzetbe kerülsz, hogy már nem tudod fizetni, de a hitelt nem!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!