A barátom bejelentkezett hozzánk állandó lakcímmel. Lehetséges az amit az alábbiakban leírtam?
Van neki hiteltartozása. Nem is kevés.személyi kölcsön, 'A'hitel "..." pénzügyi zrt-s ! Elképzelése sincs, hogy mennyinél járhat az összeg magassága! de nem is merünk utánakérdezni egyenlőre mert most nincs állása és amúgy is egyenlőre "békénhagyják"..olvastam itt az oldalon, hogy ha eljönnének a végrehajtók erre a címre innen bármit lefoglalhatnának??? ez mennyire igaz?? ugye nem??? SEMMI sincs az ő nevén, minden az én szüleim tulajdona!! hozzáértők válaszát kérném!!nagyon sürgős lenne!
Előre is köszönöm!!!
Amiröl van számla, hogy nem az övé, azt nem vihetik, amiröl nincs, azt igen, mert nem lehet bizonyitani, hogy kié.
A barátodat jelentsétek ki, mert erre igencsak rá fog az egész családod fizetni.
ez akkor is érvényes, ha csak ideiglenesre van bejelentve???
Ki lehet úgy jelenteni, hogy nem jelentkezik be máshova állandóra?Nemigazán értek ehhez hogy müködik :S
Ideiglenesnél nem viszik a cuccokat, csak állandónál.
De ha nincs állandó lakcíme, nem jelentkezhet be sehova ideiglenesre.
De miért jelentkezett be hozzátok? Előtte hajléktalan volt vagy mi? Arra nem gondolsz, hogy pont azért jelentkezett be hozzátok, hogy a Te szüleid cuccait vigye el a végrehajtó és nem az ö szüleiét?
Meg szerintem ne azt keressétek, hogy lehet kibújni a tartozás kifizetése elől, hanem inkább azt, hogy hogy lehet visszafizetni. Inkább ezen agyaljatok! Elkölteni könnyű volt a barátodnak ugye?
Hogy jelentkezett be, ha apukád nem tudja? Ki írta alá a papírt?
Van olyan kényszerkijelentés, vagyis ki tudjátok jelenteni, de ezt az ingatlan tulajdonosának kell kezdeményeznie.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!