Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Banki ügyek, kamat, hitel » A barátom bejelentkezett...

A barátom bejelentkezett hozzánk állandó lakcímmel. Lehetséges az amit az alábbiakban leírtam?

Figyelt kérdés

Van neki hiteltartozása. Nem is kevés.személyi kölcsön, 'A'hitel "..." pénzügyi zrt-s ! Elképzelése sincs, hogy mennyinél járhat az összeg magassága! de nem is merünk utánakérdezni egyenlőre mert most nincs állása és amúgy is egyenlőre "békénhagyják"..olvastam itt az oldalon, hogy ha eljönnének a végrehajtók erre a címre innen bármit lefoglalhatnának??? ez mennyire igaz?? ugye nem??? SEMMI sincs az ő nevén, minden az én szüleim tulajdona!! hozzáértők válaszát kérném!!nagyon sürgős lenne!

Előre is köszönöm!!!

2012. febr. 3. 17:19
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
100%
amennyiben a szüleid a nevükre szóló számlával tudják igazolni, hogy valami az ő tulajdonuk, akkor azt nem vihetik el, minden mást igen. No, de ki tud egy asztalról, szekrényről, tv-ről mindig névre szóló számlát bemutatni...
2012. febr. 3. 17:29
 2/13 anonim ***** válasza:
100%

Amiröl van számla, hogy nem az övé, azt nem vihetik, amiröl nincs, azt igen, mert nem lehet bizonyitani, hogy kié.

A barátodat jelentsétek ki, mert erre igencsak rá fog az egész családod fizetni.

2012. febr. 3. 17:40
 3/13 A kérdező kommentje:

ez akkor is érvényes, ha csak ideiglenesre van bejelentve???

Ki lehet úgy jelenteni, hogy nem jelentkezik be máshova állandóra?Nemigazán értek ehhez hogy müködik :S

2012. febr. 3. 17:41
 4/13 anonim ***** válasza:
100%

Ideiglenesnél nem viszik a cuccokat, csak állandónál.

De ha nincs állandó lakcíme, nem jelentkezhet be sehova ideiglenesre.

2012. febr. 3. 17:48
 5/13 A kérdező kommentje:
és olyat nem lehet h visszavonni a bejelentést?? 2-3 hete történt a bejelentkezés...
2012. febr. 3. 17:58
 6/13 anonim ***** válasza:
33%
A veszély valós, de azért nem teljesen úgy megy a dolog, hogy visznek mindent, amiről nincs számla. Nem csak számlával lehet igazolni a tulajdonjogot, illetve adott esetben igénypert lehet indítani.
2012. febr. 3. 18:07
 7/13 A kérdező kommentje:
igényper? kicsit bővebben légyszives, mert erröl még nem hallottam..igazság szerint azért vagyok ennyire kétségbe esve, mert apu nem tud semmit az egészről...és nem is szeretném, hogy megtudja!!
2012. febr. 3. 18:09
 8/13 A kérdező kommentje:
jah és még a bejelentést nem lehet visszavonni????
2012. febr. 3. 18:13
 9/13 anonim ***** válasza:
70%

De miért jelentkezett be hozzátok? Előtte hajléktalan volt vagy mi? Arra nem gondolsz, hogy pont azért jelentkezett be hozzátok, hogy a Te szüleid cuccait vigye el a végrehajtó és nem az ö szüleiét?

Meg szerintem ne azt keressétek, hogy lehet kibújni a tartozás kifizetése elől, hanem inkább azt, hogy hogy lehet visszafizetni. Inkább ezen agyaljatok! Elkölteni könnyű volt a barátodnak ugye?

2012. febr. 3. 21:35
 10/13 anonim ***** válasza:
77%

Hogy jelentkezett be, ha apukád nem tudja? Ki írta alá a papírt?

Van olyan kényszerkijelentés, vagyis ki tudjátok jelenteni, de ezt az ingatlan tulajdonosának kell kezdeményeznie.

2012. febr. 3. 21:37
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!