A barátom bejelentkezett hozzánk állandó lakcímmel. Lehetséges az amit az alábbiakban leírtam?
Van neki hiteltartozása. Nem is kevés.személyi kölcsön, 'A'hitel "..." pénzügyi zrt-s ! Elképzelése sincs, hogy mennyinél járhat az összeg magassága! de nem is merünk utánakérdezni egyenlőre mert most nincs állása és amúgy is egyenlőre "békénhagyják"..olvastam itt az oldalon, hogy ha eljönnének a végrehajtók erre a címre innen bármit lefoglalhatnának??? ez mennyire igaz?? ugye nem??? SEMMI sincs az ő nevén, minden az én szüleim tulajdona!! hozzáértők válaszát kérném!!nagyon sürgős lenne!
Előre is köszönöm!!!
1. Ha kijön a végrehajtó, az a bejelentett lakcím alapján jön oda!
2. Nem fog beszélgetni senkivel, hanem az eredeti ár töredékére becsült összegért viszi el a cuccokat.
(Pl. 100ezres tv 20ezer Ft stb...)
3. Akkor is mehet, ha senki sincsen odahaza!!
Megoldás:
Gyorsan kijelenteni a pasit az adósságaival együtt!!
(...és keresni egy adósság nélkülit!)
Nem akarunk kibujni az adósság alól, csak most nincs munkája és ugyse tudná miből fizetni :S tisztába vagyok vele h KELL!! ez nem is kétséges...mihelyst lesz állása el fogja kezdeni törleszteni, ha nem akkor léphet..ezzel tisztában van...
Nem a szüleihez volt bejelentve,őt kicsi korába eldobták a szülei..a volt barátnőjénél volt az állandoja az ország másik végében..és apu ezért jelentette ide az állandoját h ne oda menjek a cuccok a postáról :S én ugye nem voltam ott nem tudtam azt mondani h ne :/
Apu a tartozásairól nem tud és vele ment el bejelentkezni...arrol volt szó h ideiglenes lesz,de apu jó fej akart lenni h minden egy helyen legyen ezé bejelentette állandora!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!