Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Banki ügyek, kamat, hitel » 20 evesen autohitel, lizing?

20 evesen autohitel, lizing?

Figyelt kérdés
3 honapja dolgozom, most vettek fel rendesen, mar nem probaidos vagyok. Havi fizetesem kb 120 ezer ft. Szamlara kapom. Lizingelhetek igy egy 1.5m forintos autot? 7 evig havi 40 ezerrel. Bele megy a bank, lizingceg ilyen fiatalon?

2012. jún. 5. 23:25
 1/8 anonim ***** válasza:
általában 1 éves munkaviszonyt kérnek hiteleknél.
2012. jún. 5. 23:49
 2/8 A kérdező kommentje:
és lizing esetén?
2012. jún. 6. 07:43
 3/8 anonim ***** válasza:

A hitelezés feltételei elég sokat szigorodtak az utóbbi években (nem csoda). Nem hiszem, hogy lenne olyan bank, ami 3 hónap munkaviszony után meghitelezne neked ekkora összeget.

Ja és szerintem nem is jó ötlet ilyen fiatalon elhavazni magad egy hitellel. Én is hülye voltam anno, most még 5 évig nyöghetem a drága frankhitelt.

Inkább vegyél egy olcsóbb használt járgányt készpénzért vagy minimális hitellel. Jobban jársz.

2012. jún. 6. 09:43
 4/8 anonim ***** válasza:
várj... önerőd mennyi van? régóta nincsen már "0-Ftért vigyed az autót" biznisz, elég sokat bele kell tenni indulónak
2012. jún. 6. 10:20
 5/8 A kérdező kommentje:
kb 600 000ft az önerőm, az egész autó 1.5m, szóval amit lizingelnem kéne az csak 900 000. köszi, de ebből a vegyél egy régi, olcsó autót már elegem van, eddig 3 autóm volt (öregebbek, 98 körüli évjarat, benzines dieseles is) mindtől 1 hónap után menekülni akartam. ezért akarok egy rendes, komoly jármüvet,nem öreget amit évekig használni tudok.
2012. jún. 6. 13:14
 6/8 anonim ***** válasza:

Ne 15 éves kocsit vegyél! (bár nekem két, rendre 16 és 14 éves kocsim volt és egyikkel se volt nagyobb baj)

600 ezerből már tudsz venni egy 8 éves kocsit (már ha nem böhöm BMW-t vagy Mercit akarsz), azokkal még nincs annyi baj.

A használtautópiac most pang, örülnek, ha elviszed a kocsit, hajlandóak engedni...

2012. jún. 6. 16:03
 7/8 Era66 ***** válasza:
25 éves kor alatt csak kezessel adnak hitelt, de a lízingnél is ez a korhatár. Foglalkozom ilyennel, onnan tudom.
2012. jún. 7. 09:57
 8/8 A kérdező kommentje:
hát te elég nagyot tévedsz..
2012. jún. 8. 10:58

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!