Állandóan arról van szó, hogy hogyan lehet megoldani a válságot. De nem arról van szó, hogy megoldhatatlan?
Figyelt kérdés
Nincs olyan közgazdasági-matematikai tétel, ami azt mutatja, hogy lehetetlen a válság megoldása? Mert a nyugdíjkérdés, az olajkérdés, és a hitelválság egy olyan hármas, amivel feléltük a tartalékainkat, és a régi rendszeren belül, akárhogyan növeljük a termelékenységet, vagy csoportosítjuk a pénzeket, nincs megoldás?2012. jún. 4. 07:38
1/12 anonim válasza:
Hogy érted azt hogy nincs megoldás? Meg fog oldódni békés (vagy nem békés) úton.
2/12 A kérdező kommentje:
Bizonyos keretek között nincs megoldás, arra gondoltam. Ezt nem lehet belátni matematikailag?
2012. jún. 4. 16:14
3/12 anonim válasza:
Amit most mondok az ilyen közhelynek tűnhet, de sajnos igaz. Biztos hogy van megoldás, de ahhoz a politikusainknak olyan dolgokról kéne lemondaniuk, mint a saját érdekeik.
4/12 anonim válasza:
Szerintem ebből a válságból egy háború lesz a kiút, amire vannak is utaló jelek.
5/12 anonim válasza:
A történelem ezerszer igazolta, hogy minden megoldódott valahogy. Ha békés úton nem ment... minden újrakezdést, drasztikus változtatást egy háború előzött meg! Kicsi, vagy nagy, de háború.
6/12 anonim válasza:
És akkor ha ezt felfogtuk, gondoljunk arra hogy a háború az ami a legjobban felpezsdíti a gazdaságot, nem utolsó sorban jó pénz. Ha tovább megyek akkor rájövök arra is, hogy mind a válság mind a háború mesterségesen generált. Ez történik, ha nem a nép, hanem egy meg nem választott csoport hozza a döntéseket (bankárok, EP politikusok, Nemzetközi Valutaalap aka IMF, FED, G20-ak stb..) Ha ezeket kicsináltuk, meg van oldva a "válság".
7/12 anonim válasza:
Európának is milyen jót tett a 2. Világháború. Mindenki tapsikolt örömében a gazdasági fellendülésnek. Most őszintén, ezt a sok f*szságot honnan szeditek?
8/12 anonim válasza:
Mint mondtam, ezek mesterséges dolgok voltak. Senki nem mondta hogy a halálos áldozatok, vagy az átlagpolgárok jártak jól vele... Az akik jól jártak azokat már fent említettem... A sok f.szság mi, Te figyelj, ha akarsz akkor élj tudatlanul tovább, aztán ha jól esik, csak hagyjad, hogy azok a gennyek akik ülnek, a székükben és k.rváznak, meg kokóznak továbbra is úgy manipulálják az egész világot ahogy tetszik nekik, vagy ahogy nekik épp jó. Sok f.szság... Az.
9/12 anonim válasza:
Pontosan tudom hogy miről beszélsz, de ha jobban belegondolsz, az összes háború csak újabb konfliktusokat és válságokat szült.
10/12 anonim válasza:
Jól ki van találva. Azt meg fölösleges találgatni, hogy akkor mégis miért csinálják ezt a döntéshozók, ha ez a nép számára nem jó. Talán mert kapzsik, buták, de lehet jól meghatározott céllal teszik. Akárhogy is van, a megoldás első lépése az lenne ha az egész jelenlegi bagázst, a fene demokratikus (vagy bármilyen) gondolataikkal leváltanák. A földön tuti nincs demokrácia, nem arra szavazol akire te szeretnél, nincs olyan hogy szabad választás. A szabadság most azt jelenti, hogy azt teheted amit szabad... Semmi olyanról nincs valójában szó, hogy lenne egy erkölcsi rend, vagy egy megbízható, hiteles vezető.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!