Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Banki ügyek, kamat, hitel » Mi szükséges ahhoz, hogy...

Mi szükséges ahhoz, hogy online tőzsdézhessek, részvényeket vásárolhassak?

Figyelt kérdés

Szeretnék elkezdeni tőzsdézni , úgy érzem , ahhoz , hogy elkezdejem már eléget tudok (tudom,hogy ezt egy életen át kell tanulni) de valahol mindenki elkezdte. Na a kérdésem az lenne , hogy internetes részvényvásárláshoz mi szükséges (milyen számla..stb.) Elég hozzá egy egyszerű folyószámla is? és,hogy melyik internetes cégeket ajánlanátok erre, ami korrekt , gyors és pontos?

kösz a válaszokat!

2012. jún. 3. 12:11
1 2
 11/11 kapo1588 ***** válasza:

ha erstés vagy akkor ott az erste netbróker én ajánlom nekem is az van. van magyar tőzsde osztrák és német tőzsde is. sokféle befektetési jegy. sokféle állampapír. és vannak certifikátok is. tehát el tudod osztani a pénzed rendesen:)

remélem tudtam segíteni

2012. jún. 3. 21:53
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!