Melyik banknál érdemes folyószámlát nyitni?
Eddig OTP-s voltam, de tele a hócipőm, hogy minden sz@rért levonnak a pénzemből. Most is annyi pénz volt már csak a kártyán, hogy a kisbabámnak tudjunk gyógyszert venni, ha úgy adódik, erre a bank szó nélkül levonta azt a maradék összeget.
Valami olyan bank érdekelne, ahol nem kell minden sz@rért fizetni. A készpénz felvétel is olcsóbb, számlavezetési díj mentes, esetleg átutalásnál nem kell plusz fizetni, stb...
Helyileg nálunk nincs semmilyen bank, így utánjárni nem tudok, amit meg a neten olvasok, nem egész világos...
Érvek és ellenérvek, tapasztalatok érdekelnének.
Én is hasonló érzelmeket táplálok az OTP-vel szemben, számlámat viszont nem szüntethetem meg, mert egy jelenleg is ketyegő hitelem feltétele volt ez a számla.
A párom Unicredites, neki ingyenes utalásai, bármennyi ingyenes készpénzfelvétel saját automatából, 2 ingyenes bármelyik bank automatájából. Sajnos fejből nem tudom, mennyi a havi díja, de az sem horribilis, a kamatok is sokkal kedvezőbbek, mint az OTP-nél. Ráadásul a megbontott lekötésnél nem veszíted el a bent hagyott pénzed utáni kamatot, a kivett pénzedre is megkapsz egy csökkentettet, nem úgy, mint OTP drága, ahol, ha egy forintot is kiveszel a 100 millából, akkor az egészre buktad a kamatot. (Bár így belegondolva, ha ez a bukás azt jelentené, h van 100 millám a bankban... :) )
Ha részletekre vagy kíváncsi, nézd meg az Unicredit honlapján!
Kedves Utolsó! Megkérdezem a páromat, ő nagyon keni vágja ezeket a bankos dolgokat!
Amúgy úgy tudom, hogy a hitelkeret az külön kezelendő, tehát át kell vezetni a kártyára a pénzt, amikor vissza akarsz a hitelből fizetni, szóval nem automatikusan teszik át a folyószámláról, lényegében ezeket valahogy külön intézik, de majd kapsz normális választ is, én csak szemlélődő vagyok, a párom meg még nincs itthon.
akkor várni fogom az e-mailt!Előre is köszönöm .Arra is esetlegesen kíváncsi lettem volna hogy a kártya mennyi hitel keretet tud biztositani ?Határ van ,vagy lehet bármennyi ?Akár 7000ezer is ?Milyen kamatot számolnak fel arra?
Szép napot!Köszönöm .
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!