Ez most komoly? Vagy kamu? A postafiókomban találtam ma és nem spamként érkezett. Mit tudtok róla? Vagy mit jelent ez a valóságban ha nem kamu?
Tehát ha jól értem, akkor itt azt állítják, hogy a bankok egyoldalú szerződésmódosítással érték el, hogy magasabb legyen a törlesztőrészlet?
Hát... :DDDD
Szerintem senki ne szaladjon perelni. Semmiféle szerződésmódosítást nem igényel az, hogy az aktuális devizaárfolyamon történjen a törlesztés - ugyanis a szerződésben az egyértelműen le van írva, hogy hogyan kerül meghatározásra a törlesztés.
Ez nem véletlenül a bíróságok számára készült - azok esetében kell ezt figyelembe venni, akiket átvertek! De a nagy bankok nem vertek át senkit! Ott a szerződésben minden benne van...
Jah azt már meg sem említem, hogy a szerződés felbontása a hitel felvevője részéről azzal jár, hogy a hitelezett összeget vissza kell fizetni (mivel az sose volt az ő pénze) - méghozzá ha devizahitel volt, akkor devizában. Most akkor ki jár jobban? Benyújtod a keresetet és ki kell fizetned a hitelt aktuális árfolyamon. Bravó :D
Bocsi, rosszul írtam, nyelvtanilag nem helyes.
A CHF libor (csúnyán mondva a svájci jegybanki alapkamat) csökkent, és így az anya ennyivel olcsóbban juthatott svájci frankhoz a piacon.
http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=ceqGp..
Úgy 1óra 10 perc körül kezdenek el beszélni a Léhmann perről.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!