Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Banki ügyek, kamat, hitel » Paypal vissza kuldte a penzt...

Paypal vissza kuldte a penzt a feladonak es a felado nem kuldi vissza a penzem, mit tudo csinalni?

Figyelt kérdés
Eladtam nehany bitcoin 1000dollar ertekben, es amit kaptam penzt erte a paypal vissza kuldte a feladonak, en meg mar elkuldtem a bitcoint a csavonak eloszor vizsgalni kezdte, hogy jogtalanul kaptam meg, utana visszakuldte. sose hasznaljatok, mert csak a baj van vele.

2012. máj. 13. 20:39
 1/2 anonim válasza:
100%
Most már nem tehetsz semmit. És nem a paypal küldte hanem a vásárló kérte vissza a pénzt mivel nem volt elégedett a termékkel vagy simán átvert. Ha még egyszer el akarsz adni valamit hozz létre egy hamis paypal-t és arra küld át azonnal a pénz vagy utald rá a bankszámládra. Így nem tudja visszaigényelni a semmiből.
2012. máj. 15. 18:21
 2/2 CyberSniper válasza:

Eleve a bit/bid-es és egyéb licites oldalakat kerüld el!

Licitálni max pénzben, és azt sem előre utalva!

Ilyen oldal pl.: vatera.hu

Lényegében mindegyik átb@szás!

( tudom, volt főnököm is ilyet üzemeltetett ( nekem fejlesztenem kellett ), azóta is lógnak 150+ fizuval és fel is szívódtak! )

2012. máj. 16. 11:14

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!