Valaki valami ötlet? Nagyon nagyon fontos!
Figyelt kérdés
Szóval, a helyzet a következő. A tegnapi nap folyamán rendeltem egy brit (e2watches.co.uk) weboldalról egy órát, nem éppen olcsót,70ezer forintos órát, unokaöcsémnek ballagásra. Direkt megnéztem a weboldalt, hogy vannak-e elérhetőségei és vannak (utca stb. telszám nincs, e-mail lehet velük kommunikálni). Át is néztem az oldalt és valóban megbízhatónak tűnik (e2watches. Co. Uk). Tehát, tegnap megrendeltem az órát, megadtam az adataimat, fizetésnél pedig kiírták hogy külföldi szállításhoz itt bankkártyával kell fizetnem. Át is vittek egy weboldalra, ami megbízható. Nem annak tűnik, hanem ez tényleg az volt! Oké, hát megadtam az adataim és a tranzakció végén kiírta hogy completed. Oké. Kaptam is az órás weboldalról egy visszaigazoló mailt, hogy minden rendben van. VISZONT! Ma reggel 8-kor kaptam egy mail-t, hogy "Status changed:cancelled. Please order again with another card". Na mondom, biztos elírtam valamit, elvégre annyi adat van egy bankkártyához. De úgy érzem, hogy nem írtam el semmit. A netbankban megnéztem, hogy akkor a pénzemet levették-e így. ÉS LEVETTÉK! Emberek, ezt nem hiszem el. El nem tudom mondani, hogy kapartam össze ennyi pénzt és így átb***tak. Írtam nekik egy mailt, hogy küldjék vissza a pénzem, mert ha nem, akkor jogi úton fogom őket felkeresni. Szerintetek mi a teendő ilyenkor? (70200 ft volt szállítással együtt, a bank pedig 69 999 ft-ot ír, mint átutalást. Angol fontról váltott át a rendszer, de szerintem nem ez a probléma. Válaszokban kíméljetek a "de jól megy;gratulálok"-hoz hasonlóakhoz. Több hónapig raktam félre.2012. máj. 11. 15:50
11/13 A kérdező kommentje:
Holnap az Erste-hez még bemegyek,a rendőrség meg úgy tűnik tehetetlen.A SagePay nevű oldal,amin keresztül utaltam,válaszolt és nem tudnak mit csinálni.Jobb esetben több hónap múlva meglesz a pénzem,de szerintem nem lesz ebbő l semmi.Hihetetlen.
2012. máj. 13. 20:22
12/13 A kérdező kommentje:
Ma visszautalta az összeget az e2watches.Ünnep van
2012. máj. 15. 18:46
13/13 kiflitolvaj válasza:
:) Örülök neki, mondtam, hogy ne aggódj.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!