Tudom használni úgy a bankkártyám h egy kicsit meghajlott, szóval nem teljesen sík? Elfogadja így a gép?
Kedves utolsó!
Így voltam vele én is. Először csak a Penny-ben nem működött, napokon belül meg már sehol sem. Nem látszott rajta kopás, törés, semmi sem. Állandóan tokban hordtam. A bankban azt mondták, hogy rossz helyen tartom, és ki akarták velem fizettetni az új kártya árát.
Használhatod. Az ATM ha nem tudja olvasni, vagy elveszi, vagy visszaadja hibaüzenettel. Ugyanakkor ha egy kopottabb kártyaolvasóval futsz össze, akkor megakadhat, így másokkal is kiszúrhatsz (akik utánad nem fogják tudni használni a gépet).
POS terminálon (bolti olvasó) a hajlás nem okoz gondot, mert a kezelő egyenesen tudja tartani eléggé ahhoz, hogy a leolvasás megtörténjen. Ha chip-es és nem hosszában, hanem keresztben hajlott meg, azért egy nagyon kicsi esély van arra, hogy kiszakad belőle a chip.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!