Aranybefektetés 45 ezer forintos befektetéssel?

Figyelt kérdés
Ki hallott már róla? Félig MLM rendszerű. van valakinek ebben tapasztalata?
2012. máj. 4. 10:23
 1/10 anonim ***** válasza:
Nevetséges!
2012. máj. 4. 10:28
 2/10 anonim ***** válasza:
ennek köze sincs az mlm-hez. ez piramisjáték!
2012. máj. 4. 10:33
 3/10 A kérdező kommentje:

tegnap mondta anyu egyik ismije, hogy majd elmondja miről van szó. hogy befektetés és megduplázódik a pénz, de ha két embert szerzek, stb azok után is. de nem láttam google hogy kidobott volna valamit is.

Én most tőzsdén akarnám a pénzt befektetni majd vagy veszek aranyat amíg akciók vannak. vagy eurót később. ezek jó ötletek?

mit javasoltok? van egy millióm most.

2012. máj. 4. 10:39
 4/10 anonim ***** válasza:

"mit javasoltok? van egy millióm most."

Vigyázz rá, és ne add oda piramisjáték szervezőknek...

2012. máj. 4. 10:53
 5/10 A kérdező kommentje:
nem ugrok én bele nyugi. :) csak haladni akarnék valamerre.
2012. máj. 4. 10:55
 6/10 kapo1588 ***** válasza:

hány éves vagy?

ha tőzsdézésre adod a fejed mindenképp diverzifikáld a pénzed ne tedd fel egy lóra...

2012. máj. 4. 12:52
 7/10 A kérdező kommentje:
28 éves, ezt a pénzt rendes melóval szeretnem, viszont unom, hogy jó melókra mindig nyalisok kerülnek, akik nem is tanultak, és nem akarok állandóan csak annyit keresni, hogy épp, hogy megéljek. szakmába akarok melózni de úgy, hogy ne legyek anyagilag elkötelezve ha nem érzem jól magam ott
2012. máj. 4. 13:10
 8/10 anonim ***** válasza:

Az aranyba fektetők általában nem a hozam miatt teszik, inkább egy menekülőeszközt keresnek (amivel pl egy bankrendszer-összeomlás esetén is tudnak fizetni).

Hozamot ígérni aranybefektetésre a hozzá nem értés jele (nem tudhatod, hogy többet fog-e érni a jövőben), duplázást ígérni meg egyenesen parasztvakítás (a balekokat akarják bevonni).

Ha valaki ilyet ígér, akkor gondolkodj el, hogy az a duplázás honnan jön, és miért pont hozzád megy. Pl valaki kezelési költséget számol fel és sok kezelési költség egy részét te kapod? Vagy az arany fog többet érni? Valaki kétszer annyiért megveszi? Ráadásul a hasznot neked fogják adni? Pont neked? Neked mi a szereped a buliban (a nevetséges 45ezer - vagy egymilliós - befektetéseden kívül? Vagy 2 ember beszervezése ér meg annyit, hogy megduplázzák a befektetésedet? Honnan jön a pénz, talán a beszervezett emberektől? Tudod, hogy az összes félnek miért éri meg (hogy lesz mindenki pl gazdagabb)???

Az elmúlt években láthattunk pár csaló, külföldi székhelyű (a honlapjukon angolul, németül és láss csodát magyarul infot adó) cégekről, amik ügyesen paliznak be embereket, valójában piramisjátékok.

A beszervezők nem értenek sem aranyhoz, sem a pénzügyekhez.

Anyukád barátnője rosszabb esetben egy csaló, jobb esetben csak egy megtévesztett h*lye.

2013. júl. 26. 17:26
 9/10 anonim ***** válasza:
Még valami: ha bármibe befektetsz, akkor pontosan értened kell annak a rendszernek a működését (amit előbb írtam, hogy a rendszer összes szereplőének mi a haszna). Ha érted, és el tudod úgy magyarázni, hogy egy 12 éves is megértse, akkor fektethetsz abba az eszközosztályba (és még akkor sem garantált a siker).
2013. júl. 26. 17:29
 10/10 A kérdező kommentje:
azóta már megszívtuk nyugi. anyu csak belement, előre nyugtázta, hogy mi is fogunk, de én átláttama szitán és mi lettünk a hibásak, hogy nem segítünk neki. utána én meg kit vittem volna be? nagy gennnyóság ez hallod.
2013. júl. 26. 17:32

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!