Be akarok lépni a K&H e-bankjába, de nem értem, hogy hogy működik, miért nem találom az azonosítómat?
Figyelt kérdés
Be kell ütni egy 8 jegyű azonosítót, ami állítólag rajta van a számlakivonaton. Viszont ott nekem egy 13 jegyű kód van megadva, mint azonosító. Kb: így fest: XXXX-XXXXXX-XXX, de nyolc jegyű kódot nem találok sehol. Bemenni a bankba, és ott átutlalni meg nem érné meg, mert maga az átutalás 600 Ft, és én ennél kevesebbet utalnék. Segítség! Nagyon fontos!2012. máj. 4. 08:22
1/2 anonim válasza:
nekem a bankfiókban kellett előtte aktiválnom az e-bankomat + ott jegyezték fel a tel.számom is, ahová küldik majd a jelszót belépésnél.
A kártyaszámnak semmi köze nincs az azonosítóhoz.
2/2 A kérdező kommentje:
De az nem a kártyaszám. :\
Oda van írva, hogy azonosító, és számokból meg betűkből áll, és abban a formában, ahogy leírtam. De nem értem, hogy ebből mi lenne a nyolcjegyű azonosító. A jelszavam megvan, azt sms-ben küldték.
2012. máj. 4. 10:21
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!