Hogyan tudom levenni a PayPal-on lévő USD-t?
Eladtam valamit és az utalt pénzt dollárban kaptam meg. Az USD-t hogyan fogom tudni levenni az OTP kártyámról. Tudom, hogy be kell regelni a kártyámat. De fellépett néhány probléma, amelyet szerény angol tudásom miatt nehézkesen tudok megoldani. Ilyen pl.: Your account access is limited. Ami nem tudom pontosan mit hordoz magában, néhány plusz adatot kér a tranzakcioról, mint pl.: a szállítás módja, de szállításra nem is került sor, mivel nem kézzelfogható dolgot adtam el. Valamint a kártya regisztrációmnál kért egy ilyen adatot *Account Number: (16-24 characters) ez most a bankszámla számomra utalhat?
Elnézést, hogy ilyen hosszúra sikeredett, de fontos lenne tudnom ezeket, előre is köszönöm a hozzáértő és türelmes válaszadóknak:)
"ez most a bankszámla számomra utalhat?"
Igen.
Dollárt sehogy. Forintot. Ha nincs a folyószámládhoz deviza alszámla, akkor a külföldi devizákat a jóváírás napján átváltja a bank forinra.
A bank honlapjára felmész, ott megtalálod a nemzetközi bankszámlaszám formátumot, IBAN és Swift kódokat. Ezeket biztosan kéri a rendszer egy nemzetközi utalásnál.
OTP: [link]
ha nem jönne fel a link, írd be a keresőbe: iban, vagy swift
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!