Ha banknál van tartozásom, és a párom csináltat egy számlát a saját nevére, de én kapnék egy társkártyát akkor onnan levonhatnak pénzt?
Sajnos úgy adódott, hogy nincs munkahelyem jó ideje, és arra gondoltunk a párommal, hogy vaterán egy két dolgot eladnánk, de oda kéne egy bankszámla amire a vevő utalja a pénzt. Ha csinálunk egy számlát az ő nevére, olyan van, hogy nem számlatulajdonos vagy társtulaj lennék, hanem csak egy kártyát kapnék, hogy ezzel ne legyen gond ha vásárolok vele a boltban, mivel nem vagyok férfi és a párom nevén van a kártya. :)
Ha nekem van kártyám akkor a tartozásom miatt letilthatnak onnan pénzt? Nem is az én nevemre jönne az összeg hanem a pároméra.
Remélem nem volt túl érthetetlen :)
Előre is köszönöm a válaszokat! :)
26/N
A férjed számlájáról nem vonhatnak le pénzt! azért mert neked tartozásod van .És a számlához hozzáférésed lehet de be kell menni a bankba!
És kaphatsz kártyát is.
Nagyon köszönöm a választ, de még nem a férjem, csak a vőlegényem :)
Ez változtat valamit? :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!