Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Banki ügyek, kamat, hitel » Utalhatok pénzt a saját...

Utalhatok pénzt a saját bankkártyámra?

Figyelt kérdés
SZóval úgy értem hogy van nálam pl kétezer forint készpénz és szeretném rárakatni a bankkártyámra.Lehetséges ez??
2012. ápr. 19. 09:22
 1/5 anonim ***** válasza:

UTALNI csak akkor tudsz, ha van egy másik BANKSZÁMLÁD is, és arról átutalod a pénzt az egyik BANKSZÁMLÁDRA...

A készpénzedet BEFIZETHETED a saját BANKSZÁMLÁDRA (bankfiókban) és akkor vásárolhatsz a BANKSZÁMLÁDON levő pénzen a BANKKÁRTYÁDDAL is...

Tehát menj be a bankszámlád szerinti egyik bankfiókba és személyesen fizesd be a BANKSZÁMLÁDRA a zsebedben levő 2000 forintot...

A BANKSZÁMLÁDON levő pénzzel tudsz a BANKKÁRTYÁDDAL vásárolni!...

Azért írtam le ilyen részletesen, hogy megértsd, mi a különbség az UTALÁS és a BEFIZETÉS, illetve a BANKKÁRTYA és a BANKSZÁMLA között...

A BANKKÁRTYÁT mögött ott van a BANKSZÁMLÁD, amin a pénz raktározódik, vagyis csak annyit tudsz a kártyáddal elkölteni, amennyi a számládon van!...

2012. ápr. 19. 09:37
 2/5 A kérdező kommentje:
aha értem! köszönöm szépen!!!
2012. ápr. 19. 09:50
 3/5 A kérdező kommentje:
csak még egy kérdés. ha befizetem ezt a pénzt a bankkártyámra vagy bankszámlára azért kell még külön valami befizetési díjat is fizetni?
2012. ápr. 19. 09:52
 4/5 anonim ***** válasza:

#3-ra válasz :

Ha a bankszámlád szerinti egyik bankban fizetsz be, akkor ez díjmentes!... :-))

2012. ápr. 19. 10:38
 5/5 A kérdező kommentje:
értem. köszönöm.
2012. ápr. 19. 10:52

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!