Ha elköltözünk albérletbe, és hagyjuk, hogy a bank elvegye mindenünket, megszabadulhatunk a hiteltől?
Az a legdurvább, hogy ha csak a tesóm és én lennénk anyának (szóval a nagyszüleinkre nem kellene tekintettel lennie), abból a havi 400-ból, amit anyukám keres, akár külföldön is bérelhetnénk lakást, és rohadt jól ellennénk, félretenni is tudnánk sokat, és valószínűleg ott munkánk is előbb lenne, mint itt. Szóval ebbe furcsa belegondolni. Kint lenne egy nyugis életünk.
A barátodat meg kérd meg, hogy hébe-hóba játszogasson el a gondolattal legalább, hátha egy kicsit hozzászokik a gondolathoz, és egy idő után beadja a derekát.
Ok :) Úgy lesz :)
Egyébként anyukád mit csinál kinnt?Mivel foglalkozik?Egyedül ment ki?Ő saját maga találta a munkát,vagy közvetítőn keresztül?
Nincs kint vele senki, meg ugye nem is lenne rá ideje, és alapból egy zsidó háztartásban nem lehet pasizni vagy ilyesmi... Garbóban kell járnia.
Nem küldi haza mind a 400-at, már csak azért sem, mert az is több ezerbe kerül, hogy hazautalhasson (ott nem úgy van, hogy bemész a bankba, és tök ingyen küldesz valakinek pénzt). Kéthetente küld nekünk, általában százat, de van, hogy csak ötvenet. A többiből törleszti a hitelt. Hát, ez van, szerintem ez már csak kétségbeesett kapálózás igazából. Túl sok tartozásunk van, a késedelmi kamatok a kétszeresére emelik őket, úgyhogy elég nagy a csőd. Inkább csak őt sajnálom, hogy rabszolgának állt, és még így sem sikerül kimásznunk a sz*rból. Jó lenne újra együtt élni vele, csak az öregek nélkül, úgy egyszerűbb lenne.
sziasztok. szüleimmel ilyen sorsra jutottunk, de szerencsére hatalmas mázlink volt.
Eladták azt a házat amiért güriztek szüleim éveken keresztül, még emlékszem gyerekként tizen valahány évesen még én is beálltam segíteni az építkezésbe. :)
Eladták a házat hozzáteszem bőven áron alul és vettek egy olcsóbbat így 0-ra kihozták magukat.
De milyen világban élünk, hogy ezt kell megérnie a szüleimnek, hogy amiért güriztek, dolgoztak építették a jövőjüket csak úgy elszáll.
Szüleim most 59 és 65 évesek.
Sajnos nem tudtam eleget segíteni nekik, több mint a fele fizetésemet odaadtam nekik, hiába nem laktam már otthon, én munkanélküli lettem, páromnak is alig van munkája, Anyukám is munkanélküli lett, Apukám 50 ezer ft-s nyugdíjából meg nem lehetett fenntartani a házat.(hozzáteszem, 42 évet dolgozott Apum, és a nyugdíj intézetnél azt mondták neki, hogy menjen előnyugdíjba (infarktusa volt és nem dolgozhatott tovább) és ha eléri a rendes nyugdíj korhatárt akkor kap majd normális nyugdíjt.... Azóta kapja... Felhívtam a nyugdíjintézetet, hogy mi lesz, erre azt a választ kaptam, hogy azért mert előnyugdíjba ment nem kap rendes nyugdíjt....
"Az olasz kormány korábbi pénzügyminisztere a pénzvilág hatalma elleni, egész Európára kiterjedő tüntetések veszélyére hívta fel a figyelmet. „Az emberek felfogták, hogy sorsuk nem függhet jegybankelnököktől, akik a politikát alakítják. Felfogták, hogy ez a rendszer nem maradhat tovább fenn, hogy a pénzvilág előbb bennünket pusztít el, azután saját magát” – fogalmazott Giulio Tremonti a Corriere della Sera hétfői számában.
Az egykori miniszter emlékeztetett: ő már kezdettől fogva állította, hogy el kell választani a bankok produktív tevékenységét a spekulációtól, hogy be kell tiltani a derivátumokat, és be kell vezetni az eurokötvényeket. "
mekkora igazság..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!