Másnál sem működik az OTP direkt?
Nekem működik rendesen. Nincs véletlen letiltva az előugró ablak? Ugyanis amikor a főoldalon rányomsz a Belépés-> -re, az megnyit egy új ablakot, és itt kell megadni a belépési adatokat. Ezt nyitja meg, nem tudom, hogy közveetlen is működik-e:
Be tudom írni az adatokat, csak utána töltődik, írja, hogy frissítsek, ha nem megy, és nem csinál semmit.
Én se tudok reggel óta belépni, pedig fontos lenne. Már írtunk nekik levelet...
Kis türelmet, a tranzakció végrehajtása folyamatban.
ezt írja ki
Akinek nem működik tegyen fel újabb böngészőt. Tegnap én is egész nap szívtam miatta. (és nem tudtam venni 3300-ért OTP részvényt) Ma megpróbáltam az IE8-cal úgy működött.
Egyébként akik csinálták az új lapot előtte letesztelhették volna több böngészővel is, és úgy megcsinálni, hogy régebbiekkel is működjön vagy kiírni, hogy mit használjanak az ügyfelek. De nyilván nem az volt az elsődleges szempont hogy hozzáértőket bízzanak meg, hanem hogy valaki közeli cégnek adjanak érte százmilliókat az ügyfelekből kisajtolt pénzből.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!