A devizahitesek es hitelkarosultak miert nem fognak ossze? Miert nem tesznek semmit a bankok ellen es intezkedeseik ellen?
"Amikor aláírtátok a szerződést, vállaltátok az árfolyamkockázatot!"
Mar bocsass meg de hol lattad a kerdesben h en megkarositott, atvert devizahiteles vagyok?
Szovegertes egyenlo a nullaval, innentol kezdve hiteltelen a valaszod is.
Egyebkent igen sajnalom az igy jart embereket es azt is h nem lehet rajtuk segiteni.A magyar mentalitas szoveg meg mar unalmas, valami mas?
Ha meg mindenkeppen a mentalitasban van szted a kutya ellasva, mit gondolsz a magyarok mentalitasanak mi az oka es hogyan javithato?
"hol lattad a kerdesben h en megkarositott, atvert devizahiteles vagyok?"
Mit kell így pattogni, vedd úgy, hogy a válaszoló általános alanyként használta az E/2-t! Nyilván elegen magukra veszik, akik érintettek, te minek foglalkozol így vele. Nem tökéletesen mindegy a téma szempontjából, hogy te devhiteles vagy, vagy nem?!?
"A magyar mentalitas szoveg meg mar unalmas, valami mas?
Ha meg mindenkeppen a mentalitasban van szted a kutya ellasva, mit gondolsz a magyarok mentalitasanak mi az oka es hogyan javithato?"
Szerintem nagyon nehezen tudnak a magyarok megváltozni.
Elméletben a Nyugathoz akarnak tartozni, de semmit sem akarnak érte tenni. Néhány példa:
- kiváló, tiszta tömegközlekedést akarnak, de a jegyet, bérletet nem veszik meg.
- adózni nem akarnak, de az államtól elvárják a minőségi szolgáltatást.
- biztosításokat nem kötnek, mondván az csak pénzkidobás, ellenben ha baj van, akkor rögtön rohannak segítségért.
- az emberek nem gondoskodnak magukról, mindent az államra várnak, még azok sem raknak félre a szűkösebb időkre, akik megtehetnék, helyette inkább hitelbe verik magukat és mindezt úgy, hogy a legalapvetőbb pénzügyi ismeretekkel sem rendelkeznek.
Jó pár évig éltem több nyugat-európai országban is, ott az emberek gondoskodnak magukról, nem mindent az államra várnak. Tudják azt, hogy mindenkinek a saját életéről kell gondoskodnia.
"- kiváló, tiszta tömegközlekedést akarnak, de a jegyet, bérletet nem veszik meg."
En szemely szerint mindig megvettem 6 even keresztul a berletet.A kornyezetemben levo emberekrol ugyanezt tudom irni.Pedig nem volt egyikonk se milliomos.Ezek szerint mi vagyunk a kivetelek v az allam probalja rafogni a bliccelokre h a pl a BKV es MAV is hogy le pusztulva?
Innestol kezdve elkezd gyotorni a buntudat...:)))
"- adózni nem akarnak, de az államtól elvárják a minőségi szolgáltatást. "
Mondjuk kedvezo adotorvenyek kellenenek( nem csak a kulfoldi multik szamara az adokedvezmenyek), es olyan fizetesek amik nem osztonzik a csoro, alulfizetett embereket arra hogy adot probaljanak csalni.
"- biztosításokat nem kötnek, mondván az csak pénzkidobás, ellenben ha baj van, akkor rögtön rohannak segítségért."
A magannyugdijpenztar is tok jo uzlet volt , csak nem a magyar atlagemberek szamara.
"- az emberek nem gondoskodnak magukról, mindent az államra várnak, még azok sem raknak félre a szűkösebb időkre, akik megtehetnék, helyette inkább hitelbe verik magukat és mindezt úgy, hogy a legalapvetőbb pénzügyi ismeretekkel sem rendelkeznek."
Hitelt altalaban azok vesznek fel akik nem tudnak felrerakni.En is altalanossagban beszelek , kovetem a peldad.
"Jó pár évig éltem több nyugat-európai országban is, ott az emberek gondoskodnak magukról, nem mindent az államra várnak. Tudják azt, hogy mindenkinek a saját életéről kell gondoskodnia."
Ezzel egyetertek.:)
deviza alapú hitel....
itt volt a végtörlesztés rögzített árfolyamon, sok embernek tudtunk segíteni viszonylag jó forint hitellel, de sokak nem mertek kockáztatni, nem tettszett a lehetőség. Visszahívtam azokat az embereket, akik más megoldást választottak. 10-ből 1 sem tudta elintézni. Aki hozzánk fordult, meg van elégedve.
ha van lehetőség, élni kell vele.
Nekem is van hitelem, elmondták ugyan, hogy lehet árfolyamkockázat, de arra nem hívták fel a figyelmet, hogy ekkorát lehet bukni.
DEVIZAADÓSOK!
A Devizaadósok Szövetsége és tagjai keresik azokat az Internet kapcsolattal rendelkező sorstársaikat, akik per útján kívánják rendezni elszámolási vitájukat a bankjukkal, illetve megvédeni jogaikat, vagyonukat.
További információ: www.devizaados.eu
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!