Már megint mit akar a Bank?
Figyelt kérdés
A múltkor kaptam csekket tőlük és már akkor megkérdeztem:
http://www.gyakorikerdesek.hu/uzlet-es-penzugyek__banki-ugye..
Az egyetlen válaszoló szerint egyszeri befizetésről van szó, ennek ellenére megint küldtek egy számlát.
A készpénzátutalási megbízás(csekk) költsége 3600Ft és újból "Törlesztőrészlet különbözet (kamat- és árfolyamkülönbözet) elszámolás" címén kérnének újbóli 3116Ft-ot.
A készpénzátutalási megbízást nagyon szívesen befizetem,mert abban 100% vagyok,az jár nekik...de a másikat, hogy megint rajtam kérik számon...már nem annyira. ÉS mivel cselesen egy számlán összevontan szerepel a két tétel még azt sem tudom csinálni, hogy ameddig magyarázatot nem adnak , hogy mi ez,addig a készpénz át.-sit sem tudom befizetni külön.
2012. márc. 21. 09:19
1/2 anonim válasza:
Kérd meg a bankot, hogy magyarázzák el. A dolog hátteréről nem sokat írtál, így kifejezetten nehéz segíteni. De biztosat úgyis csak a bank tud mondani.
2/2 A kérdező kommentje:
Mit szeretnél tudni? fix forint alapű törlesztésre vettem fel hitelt lízinglet autóra. ÉS msot már 2. jára küldenek leelet,hogy 3000pár száz forintot fizessek be Törlesztőrészlet különbözet (kamat- és árfolyamkülönbözet) elszámolás" címén.
2012. márc. 22. 09:32
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!