Van igy esélyünk lakást vásárolni?
Figyelt kérdés
Én jelenleg szül.szabin vagyok, a számlámon munkabér átutalás szerepel ami 60 ezer körül van,a párom 85 ezer körül kap de neki van egy személyikölcsöne amit a bankszámláról vonnak!plusz családi pótlék!nincs más bevonható ingatlan,őnerönk sincs!kb 6 millios lakásra gondoltam!2009. jún. 12. 18:37
1/6 anonim válasza:
Így nincs. Ez a pénz a napi megélhetésre is kevés.
2/6 anonim válasza:
Szia, mi egy éve úgy vettünk lakást, hogy nekem nem volt munkahelyem, a férjem igaz jó fizetéssel (160e, bejelentve) de passzív báros volt.Nekünk ugy lett önerőnk, hogy apukám jelzálogot vett fel a lalására, 2 milliót, + a félszocpol(van egy kislányunk) akkor 450ezer, és kaptunk 700ezret az önkormányzattól, mint friss házasok. Tudom azóta sokminden változott, mert bejött a válság. De nem lehetetlen. Őnerőt kellene nektek is valamilyen módon, szülői segítséggel szerezni.Sok sikert, ne adjátok fel. Érdeklődjetek, pályázni is lehet önkormányzati lakásra is. Viki
3/6 anonim válasza:
Előző! A kérdező leírta, hogy nincs önereje. Minek dicsekedsz, hogy neked mi sikerült! Adtál neki normális tanácsot? Nem.
4/6 A kérdező kommentje:
Szülői segitségre nem számithatunk,sajnos!
2009. jún. 12. 23:43
5/6 anonim válasza:
Önerő nélkül biztos, hogy nem, sajnos...
6/6 anonim válasza:
A 23:30-asnak üzenm, hogy nem dicsekedtem. Tapasztalatot írtam. Bunkó vagy!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!