Kaphatok Provident hitelt?
Ha nincs állásod,akkor a provident sem fog adni.Azért mert az ismerősödnek van állása,attól még te nem leszel hitelképes.
Egyébként,igen leellenőrzik,és nehezen tudod eladni,hogy a haver jövedelemigazolása a tied.A név és az összes adat nem fog stimmelni
nem a baratja munkahelyéröl van igazolás.
hanem egy cég állit ki neki papirt h ott dolgozik,miközben meg nem!
sztem leellenörizni nem tudjak,csak lehet kérnek folyószámlát érted,amire kapod a fizud.
19:48 as vagyok
Nem tudom, hogy a providentnél hogy megy. De a bankoknál minősítik az ügyletet és az hitel kérőt. Az alapján pontoznak, hogy van-e kezesed, milyen a végzettséged, van-e a bankszámládon rendszeres jövedelem, egyedüli kereső vagy-e. Sokszor azt is megnézik, hogy hány éve dolgozl ott.
De a providentnél a hitelképességed bírálata, sokkal lazább lehet. DE a providentet nem kötik olyan szerződések mint egy bankot, ha elkezdesz csuszni egy befizetéssel akkár csak 1-2 napot akkor akár rögtön rátehetik a kezük a tulajdonodra.
Mennyit kéne? Tudod mennyi kamatra? Vissza fogod tudni fizetni? Ha nincsenek meg a pénzügyi alapjaid ne vágj bele vaktában!!
Ha Bar listás vagy, akkor pláne ne vegyél fel semmilyen hitelt, főleg ne a providentet. iszonyatos lehúzás az egész.
tipikusan a csóró kisembereket akarják még lejjebb taszítani...
inkább kérj kölcsön egy baráttól.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!