Ha azt szeretném, hogy a telefonszámlám összegét automatikusan levonják a banki számláról, azt elég a mobilszolgáltatónál 'bejelenteni', vagy a bankban is engedélyeztetni kell valamit?
Figyelt kérdés
2012. márc. 1. 20:37
1/3 anonim válasza:
Természetesen a bankban is engedélyeztetned kell - különben bárki bármikor levonogathatna pénzt a számládról.
2/3 anonim válasza:
Elég a szolgáltatónál jelezni és ott kell aláírni a banki papírt is. Egyébként a banknál is lehet kezdeményezni. A lényeg, hogy nem kell mindkét helyre elmenni, elég a bankba vagy a szolgáltatóhoz.
3/3 A kérdező kommentje:
Én 3 hónapja voltam a mobilszolgáltatónál, de azóta is szorgosan küldik nekem a csekkeket. Szerintem azért benézek a bankba is, mert a 3 hónapos átfutási időt kicsit sokallom. Köszi a válaszokat!
2012. márc. 2. 08:27
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!